Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krutý výsledek pro Smíchov


0

Dýšina dokázala porazit vysokým rozdílem plzeňský Smíchov, kterému však vysekl poklonu vedoucí mužstva Petr Soroka. Dle jeho slov patří Smíchov s hrou, kterou předvádí, minimálně o soutěž výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání lépe

Dýšina hrozila hlavně ze standartních situací, ze kterých dala také většinu svých gólů. Fakt, že si zatím stoprocentní domácí chtějí dojít opět pro tři body, naznačil již v 8. minutě Karel Soukup, který otveřel skóre zápasu. Smíchovu se podařilo vyrovnat zásluhou Pavla Konopíka, ktérému po závaru po rohovém kopu přistrčil míč Žorna a Konopík dokázal dostat balón do sítě. Domácí si však skvělou pětiminutovkou vzali své vedení zpět, ba co víc, vedení se změnilo na dvoubrankové. Nejprve se v 35. minutě prosadil Tomáš Křen. A v 39. minutě na poločasových 3:1 pro domácí upravil Jaroslav Štěpánek.

Lepší Dýšina své vedení ještě navýšila

Domácí navýšili své vedení poté, co se v 56. minutě prosadil Vlastimil Totzauer. Hosté ale své zbraně nesložili. Již 4 minuty po gólu Totzauera se trefil Martin Rubricius, kterému míč do vápna předložil pěkným centrem Houška. To bylo ze strany hostů vše. Za domácí se ještě dvakrát trefil Julius Šesták. Stalo se tomu tak v 62., respektive v 85. minutě.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Petr Soroka (vedoucí mužstva): Soupeř přijel v mladé sestavě, chtěli hrát fotbal. Tvrdím, že tenhle fotbal patří výš, než do téhle soutěže. Nicméně domácí byli lepší a i díky domácímu prostředí vyhráli.

SK Smíchov Plzeň
Jakub Ostrolucký (kapitán): Dýšina byla herně lepším týmem, přehráli nás hlavně standartkami. Musíme zapracovat na zakončování.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , V. Šedivec [-] , J. Mužík [-] , V. Nový [-] - V. Totzauer [-] (66. J. Soroka [-] ) , J. Soroka [-] , K. Soukup [-] (60. J. Šesták [-] ) , J. Špánek [-] - T. Lomoz [-] (46. P. Pašek [-] ) , T. Křen [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Švenda [-] - M. Korec [-] , L. Bajtoš [-] , M. Žorna [-] (61. J. Koutek [-] ) , L. Houška [-] , K. Fajfrlík [-] , D. Rada [-] , L. Konárek [-] , J. Ostrolucký [-] , M. Rubricius [-] - P. Konopík [-]

ŽK: 64. P. Kolář .
Hráči zápasu: J. Šesták - M. Rubricius .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠVANTNER František, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.