Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak špatně Lhota začala, tak dvakrát tak lépe utkání ukončila


Branky


0

Ano, zápas mezi Lhotou a Rapidem byl zápase zvratu. Velmi slibně měli nakročeno k výhře hráči Rapidu, ale...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup Rapidu do utkání

Hráči hostujícího celku vstoupili do zápasu opravdu skvěle. Již v 10 minutě se střelou z poza šestnáctky prosadil Jan Kalaš. Za pouhé tři minuty to bylo již 0:2 z pohledu domácích. Martin Šimandl se po vypracované akci trefil velmi pěkně na zadní tyč. Domácí však ukázali, že své zbraně ještě zdaleka nesložili. Dvěma slepenými góly v 38. a 40. minutě dokázal vyrovnat Matěj Strejček. V prvním případě se trefil po rohu Cinka hlavou. V příadě druhém zakončil do téměř prázdné brány souhru dvojice Křížek - Cink. 

Obrat dokonán

Když domácí zjistili, že to prostě jde, tak se do toho obuli naplno. V 58. minutě vyslal Strejček komici na Josefa Humeníka, který udělal kličku gólmanovi a zakončoval do okryté svatyně brankáře Matějky. Tímto začala gólová smršť domácích, kteří byli stále hladovější po gólech. Tři minuty po zásahu Humeníka bylo vedení Lhoty již dvubrankové. Po velmi povedené střele z rohu velkého vápna na zadní tyč se prosadil také Jakub Horník. A malá fotbalová tragédie pro hosty jakoby nekončila. Za pouhé dvě minuty na to se střelou placírou k tyči trefil Lukáš Čejka. Hosté dokázali na tento gól rychle odpovědět. Naději vykřesal opět Jan Kalaš střelou z úhlu, která skončila v bráně. Hosté se marně snažili o vstřelení další branky, a tak okénka v jejich obraně využil Matěj Strejček, který se prokličkoval téměř až do brány, ale místo zakončení zvolil přihrávku lépe postavenému Lukáši Čejkovi, kterému střela do prázdné brány nedělala problém. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající asistent): Prvních dvacet minut byli hosté lepší, poté jsme se zvedli. Na začátku druhého poločasu jsme utkání rozhodli.

SK Rapid Plzeň B
Antonín Punkevič (trenér): Zkraje zápasu to vypadalo, že to pro nás bude jen otázkou skóre, ale bohužel rozhodly individuální chyby a my jsme prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - J. Horník [-] , M. Cink [-] , M. Kučera [-] , J. Záhrobský [-] - Z. Paul [-] , M. Křížek [-] (53. L. Böhm [-] ) , J. Švík [-] (89. M. Fait [-] ) , J. Humeník [-] - M. Strejček [-] , L. Čejka [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - J. Kalaš [-] , M. Peroutka [-] , M. Boháč [-] (46. D. Krákora [-] ) , M. Šimandl [-] (60. J. Kaluba [-] ) , O. Faist [-] , P. Filipčík [-] , M. Morávek [-] , J. Hlaváč [-] (65. J. Častoral [-] ) , T. Páník [-] (78. P. Kovářík [-] ) , O. Šustr [-]

ŽK: 25. O. Šustr .
Hráči zápasu: M. Strejček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - KUBÍČEK Petr (N), KOSMATA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.