Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota nedala Smíchovu šanci


Branky


0

Doma skvěle hrající Lhota přivítala na svém hřišti Smíchov. Hosté však celek ze Lhoty příliš nepotrápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel vlastní gól

Za hosty nastoupil v bráně mladý Jaroslav Švenda, který je spíše hráčem, nežli gólmanem. A to bylo znát již ve 20. minutě. Roh domácích si nechtěně srazil míč do vlastní sítě. Domácí hosty do ničeho nepuštěli a další gól byl jen otázkou času. Ve 30. minutě přihrál Švík Matějovi Strejčkovi, který střelou do protipohybu gólmana stanovil poločasové skóre na 2:0.

Ještě větší zvýraznění dominance

Již pět minut po začátku druhé pětačtyřicetiminutovky se prosail opět Matěj Strejček. Centr od Paula napálil z voleje přímo k tyči. A o sedm minut později to se Smíchovem vypadalo ještě hůře. Humeník vyslal do úniku Aleše Nejdla, který střelou podél gólmana zvýšil již na 4:0. Hattrick završil v 78. minutě Matěj Strejček. Tentokráte po přihrávce Paula z levé strany opět z voleje rozvlnil síť popáté. A tenhle útočník Lhoty stále neměl dost. Minutu před koncem normální hrací doby se trefil počtvrté. Po skrumáži ve vápně Smíchova dostal míč za záda brankáře Švendy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající asistent): Z utkání jsme měli obavy, ale nakonec jsme ho odehráli velice dobře. Dali jsme brzký první gól a po celý zápas jsme hráli dobře kombinačně. Zasloužená výhra.

SK Smíchov Plzeň
Filip Baštář (hráč): Celou dobu nás tlačili, ale také jsme měli šance. Velké nepřesnosti v obraně i v předfinální fázi. Doplatili jsme na to, že chytal hráč z pole.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - P. Korous [-] , P. Valenta [-] (57. J. Fürbacher [-] ) , J. Horník [-] , M. Kučera [-] - J. Švík [-] , J. Humeník [-] , Z. Paul [-] , A. Nejdl [-] - M. Strejček [-] , D. Baďouček [-] (46. L. Böhm [-] )

SK Smíchov Plzeň
J. Švenda [-] - - M. Sedláček [-] (82. L. Houška [-] ) , J. Koutek [-] , L. Bajtoš [-] , M. Rubricius [-] , M. Kuráž [-] , F. Baštář [-] , L. Konárek [-] , K. Fajfrlík [-] , D. Rada [-] , J. Ostrolucký [-]

ŽK: 75. Z. Paul - 89. M. Kuráž .
Hráči zápasu: M. Strejček - F. Baštář .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - KUBÍČEK Petr (N), OPALECKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.