J. Soroka 61.
P. Pašek 87. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina rozhodla ve druhém poločase


Branky


61. J. Soroka , 87. P. Pašek (p.)
0

Suverénní lídr tabulky z Dýšiny přivítal na svém hřišti aktuálně čtvrtý tým tabulky. Malesice chtěly utnout vítěznou šňůru domácích a uštědřit jim první prohru v sezóně. Jejich plán ale tak úplně nevyšel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý chvilku tahal pilku

První poločas nám nabídl vyrovnaný fotbal. Malesice byly opravdu zdatným soupeřem lídrovi tabulky, který to neměl vůbec jednoduché. Šance na obou stranách však zůstaly neproměněny, a tak se do kabin šlo s tím, že se rozhodne ve druhém poločase.

Domácí nepřipustili překvapení

Ve druhé půli přebrali hráči Dýšiny iniciativu po prvním gólu. V 61. minutě napřáhl ke střele za vápnem Jan Soroka a jeho tečovaná střela zapadla přímo k tyči. Od tohoto okamžiku se Malesice již nedostali do žádné větší šance. Domácí drželi balón a také své vedení. Výhru pojistil v 87. minutě Petr Pašek, který se jako sám faulovaný hráč postavil k penaltě a zvýšil na konečných 2:0

 



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Michal Ježek (trenér): Zápas byl náročný a také vyrovnaný. My jsme měli štěstí, že jsme proměnili dvě šance. Soupeře jsme k ničemu nepustili. Byl to boj o území, hodně těžký zápas.

TJ Sokol Malesice
Martin Otýs (trenér): První poločas byl vyrovnaný, o čemž vypovídal výsledek. Ve druhém poločasu měl soupeř více štěstí. Po jejich tečovaném gólu jsme se již nedostali do hry. Dýšina vyhrála díky druhé půli zaslouženě.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-] - J. Špánek [-] , V. Totzauer [-] (90. R. Hrdina [-] ) , J. Soroka [-] , V. Šedivec [-] (52. K. Soukup [-] ) - P. Pašek [-] , T. Lomoz [-] (70. J. Soroka [-] ) , T. Křen [-]

TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - L. Hofmeister [-] , R. Kazda [-] (65. D. Červený [-] ) , J. Buršík [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] , P. Pleier [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-] , O. Brousil [-]

ŽK: 1. M. Otýs , 23. M. Legát , 37. M. Betinec , 55. T. Čečil , 86. L. Hofmeister .
Hráči zápasu: J. Fiala - J. Beran .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Duspiva Václav - BEROUN Jan (N), TLUSTÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.