L. Houška 76. (p.)
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov začíná sbírat body


Branky


76. L. Houška (p.) - 82. J. Kaluba
0

Po velmi nepodařeném vstupu do soutěže se celku z Plzně - Slovan začíná blýskat na lepší časy. Pomalu začínají sbírat to nejdůležitější - body. Další dva si připsali smíchovští v zápase s Rapidem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zprvu se nic nedělo

První poločas nám opravdu nenabídl příliš pohlednou podívanou. Ani jeden z celků si nedokázal vytvořit nějakou kloudnější akci, která by mohla vést ke gólu. Oba týmy tedy v klidu dohrály prvních pětačtyřicet  minut a bylo jasné, že si to o body rozdají ve druhém poločase.

Vše důležité nám nabídl druhý poločas

Smíchov se ve druhé půli osmělil a začal si vytvářet příležitosti. Rapid však skvěle zodpovědně bránil, a tak se domácí nemohli dlouho do ničeho dostat. S postupem času si Smíchov nějaké pěkné šance dokázal vytvořit, ale pokaždé ztroskotal na zakončení. Pak nastal zlom v 76. minutě. Martin Rubricius se dostal s míčem až do vápna, kde ho rapidští zadáci zastavili pouze za cenu faulu a následoval pokutový kop. K němu se postavil Lukáš Houška a poslal domácí do vedení. To však netrvalo příliš dlouho. Hosté zahrávali v 82. minutě roh, který propadl až na malé vápno, kde míč do brány dorazil Jan Kaluba. Zápas tak dospěl do penalt.

Domácí nezaváhali

Smíchov se v prvních čtyřech penaltách nemýlil ani jednou, kdežto hosté hned první dvě neproměnlili. O tom, kdo bude brát druhý bod, tak bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva (hráč): Měli jsme více ze hry, jenže jsme neproměňovali šance. Za stavu 1:1 jsme mohli rozhodnout zápas, ale šanci jsme nedali. Oni dali gól po naší nedůslednosti v obraně.

SK Rapid Plzeň B
Antonín Pulkevič (trenér): Zodpovědně jsme bránili, gól nám dali z penalty. Remíza asi zasloužená, šancí nebylo příliš, ale když už, tak byly na obou stranách.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Mudra [-] - M. Sládek [-] , M. Rubricius [-] , J. Koutek [-] , J. Maška [-] (64. V. Duspiva [-] ) , L. Houška [-] , L. Bajtoš [-] , M. Korec [-] , M. Kuráž [-] , K. Fajfrlík [-] , J. Ostrolucký [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - J. Kaluba [-] , D. Krákora [-] , J. Hlaváč [-] , M. Boháč [-] , P. Špinka [-] , M. Matoušek [-] (46. M. Veber [-] ) , O. Baroch [-] (79. D. Vondrášek [-] ) , V. Kosmata [-] , P. Liška [-] , J. Škarda [-]

ŽK: 45. J. Maška , 88. J. Ostrolucký - 60. J. Hlaváč , 81. P. Liška .
Hráči zápasu: M. Sládek - J. Škarda .
Místo: Plzeň - Šeříkova. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žák Adam - OPALECKÝ Jiří (N), MORÁVEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.