Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nedopustil zaváhání


Branky


38. P. Pašek , 58. P. Pašek , 72. J. Soroka , 79. T. Křen , 89. P. Pašek - 11. J. Haišman , 43. M. Lochman
0

Tohle utkání bychom klidně mohli označit jako souboj Davida s Goliášem. Suverénní lídr soutěže přivítal na svém hřišti celek Vodních Staveb, kterému se zatím v letošní sezóně příliš nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu vyšel překvapivě lépe hostům. Ti se v jedenácté minutě dostali do vedení zásluhou Jiřího Haišmana. Domácí se dlouho nemohli dostat do pohody, bylo vidět, že dnes to není jejich den. Nicméně se jim ve 38. minutě podařilo srovnat. O vyrovnávací branku se postaral domácí kanonýr Petr Pašek utaženou střelou z hranice šestnáctky. Vodníci ale opět využili domácího zaváhání a pěknou střelou jim vrátil vedení Matěj Lochman. To byla poslední zajímavá situace, která se v prvním poločase udála a poločasový výsledek byl pro kdekoho překvapivý.

Ve druhém poločase to již byla Dýšina, na kterou jsme zvyklí. V 58. minutě doťukával do prázdné brány opět Petr Pašek. Do vedení se Dýšina dostala v 72. minutě, když skvělou individuální akci předvedl Jan Soroka. Umě obešel tři hráče a chladnokrevně zakončil. Na rozdíl dvou branek zvýšil Tomáš Křen a s hosty to vypadalo zle, nedobře. Minutu před vypršením devadesáti minut dokonal svůj hattrick Petr Pašek, kterému se náramně povedla střela z poza vápna.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Michal Ježek (trenér): Nejhorší náš výkon na podzim, ale nějak nám to tam padlo, takže jsme to nakonec zvládli.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): V prvním poločase byli lepší vodníci a ještě spoustu šancí nedali . Ve druhém poločase přišel zlom, domácí vyrovnali gólem z ofsajdu a dalším brankami rozhodli zápas.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , V. Nový [-] , J. Soroka [-] (46. J. Špánek [-] ) , P. Kolář [-] - V. Šedivec [-] , V. Totzauer [-] (46. T. Křen [-] ) , J. Soroka [-] , K. Soukup [-] , J. Šesták [-] (82. R. Hrdina [-] ) - P. Pašek [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Krušina [-] , J. Větrovský [-] , J. Egermajer [-] , F. Holý [-] - M. Lochman [-] , T. Sýkora [-] , V. Kolář [-] , T. Bláha [-] - P. Hrdlička [-] , J. Haišman [-]

ŽK: 76. M. Dvorský .
Hráči zápasu: P. Pašek - M. Lochman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Žák Adam - ŠVANTNER František, HAD Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.