0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládly Malesice


Branky


57. M. Otýs , 84. M. Legát , 89. P. Pleier
0

Lhota proti Malesicím, to byl rozhodně největší tahák tohoto víkendu v městském přeboru. Jak se s utkáním oba celky popasovaly se můžete dočíst právě v této reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstoupily do utkání aktivně, bylo vidět, že se jedná o souboj týmů z horních pater tabulky. Pěkný, ale naprosto vyrovnaný fotbal nepřinesl žádné šance. Jednalo se o typický zápas, ve kterém rohodně první gól, což mělo za důsledek, že ani jeden ze zúčastněných nechtěl udělat chybu. Za zmínku stojí střela Strejčka hlavou z malého vápna, která skončila mimo. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu vstoupily oba celky stejně, jako do poločasu prvního. S jediným rozdílem, hra byla otevřenější a oba dva mančafty chtěly rozhodout. Kýženého prvního gólu se dočkaly Malesice. Malesický kanonýr Martin Otýs se nejlépe zorientovat ve skrumáži před bránou a píchnutím míč dosta do sítě. Domácí si poté z velkého tlaku nedokázali nic vytvořit a hosté trestali z brejků. Na 2:0 zvýšil v 84. minutě druhý útočník Milan Legát, když proměnil po narážečce sólo z poloviny hřiště. Minutu před koncem základní hrací doby bylo hotovo. Na rozdíl tří branek zvýšil Petr Pleier. Odražený míč si zpracoval kolenem a utaženou střelou trefil přesně roh brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající trenér): První poločas byl vyrovnaný, fotbal bez velkých šancí, hrálo se od vápna k vápnu. Bylo jasné, že kdo dá první gól, tak vyhraje. My jsme si poté nějaký tlak vytvořili, ale šance jsme nedali a soupeř nás pak potrestal z brejků.

TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): První poločas byl naprosto vyrovnaný, čemuž odpovídal i výsledek. Do druhé půle jsme vstoupili daleko aktivněji a svoji aktivitu jsme proměnili třemi góly. Tým podal výborný bojovný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - M. Cink [-] , J. Horník [-] , M. Kučera [-] , P. Valenta [-] - L. Čejka [-] , Z. Hackr [-] , J. Švík [-] (60. A. Nejdl [-] ) , J. Humeník [-] (60. M. Krušina [-] ) - M. Strejček [-] , Z. Paul [-]

TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - R. Kazda [-] , J. Buršík [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] (86. L. Hofmeister [-] ) , S. Hora [-] , P. Henrich [-] , P. Pleier [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-]

ŽK: 39. Z. Paul , 48. Z. Hackr , 57. J. Humeník - 37. M. Betinec , 70. P. Pleier .
Hráči zápasu: J. Horník - J. Beran .
Místo: Tráva. Počet diváků: 39. Rozhodčí: Šlauf Jiří - JEŽEK Petr, KOMÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.