3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou posledních celků ovládla Košutka


Branky


0

Velice zajímavý soubouj nám nabídlo deváté kola. Utkaly se spolu dva poslední týmy tabulky, pro které má každý bod cenu zlata. Nebylo tedy tajemstvím, že oba týmy chtěly ze zápasu urvat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Pekník se rozjel

Domácí za celkem početné podpory domácích fanoušků vlétli do utkání o něco lépe, než celek hostů. Poté se hra přelévala, místy byla Letná i lepší, ale srážely ji velké chyby, hlavně ve velkém čtverci. První gól viděli diváci ve 27. minutě, Košutka táhla útok po pravé straně a na následný centr si naběhl Tomáš Pekník a míč s poklidem uklidil. A za osm minut jsme viděli akci jako přes kopírák, opět centr z pravé strany, který skončil v chumlu ve vápně, kde se nejlépe zorientoval opět Tomáš Pekník a zvýšil na rozdíl dvou branek. Ve 37. minutě již tento forvard zkomlpetoval hattrick, když těžil opět z dobré práce pravé strany a po následném centru nedal brankáři Baranskému šanci.

Hosté se vzmohli pouze na snížení

V kabině Letné si trenéři zřejmě pěkně vykřičeli hlasivky, neboť do druhého poločasu nastoupil úplně jiný mančaft. Letná si začala vytvářet šance a její fotbal začínal získávat na kvalitě. Jednu ze šancí proměnil v 57. minutě Jiří Svoboda. Cimbota se vydal do mohutného sóla, obešel tři hráče a vystřelil, brankář Mravík střelu pouze vyrazil a hostující kanonýr si s dorážkou již věděl rady. Letná si dále vytvářela šance, cítila, že by utkání ještě mohla zlomit. Čas ale neúprosně utíkal a zápas nám již dalí branky nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): V prvním poločase byla hra vyrovnaná, my jsme byli produktivnější. Ve druhém poločase byla hra více rozháraná, nicméně soupeř nám vstřelil jen jeden gól.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hráč, trenér): Zápas jsme prohráli naší lehkovážností v obraně. Obzvláště v našem pokutovém území. Probrali jsme se až v kabině o poločase, ale bohužel jsme z mnoha šancí proměnili pouze jednu.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Mravík [-] - T. Pekník [-] , M. Džilič [-] , R. Mráz [-] , S. Vokáč [-] , J. Pekník [-] (56. N. Scimeni [-] ) , J. Novák [-] , P. Zigmund [-] , J. Brejcha [-] (68. J. Prokeš [-] ) , V. Sirotek [-] , M. Langmajer [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - M. Šampalík [-] , J. Horčík [-] , J. Jelínek [-] , J. Gärtner [-] - J. Fedorco [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , J. Vričan [-] - M. Smolák [-] (46. Z. Cimbota [-] ) , J. Svoboda [-] (78. J. Šerbaum [-] ) -

ŽK: 30. J. Pekník , 55. J. Brejcha , 63. N. Scimeni , 82. J. Novák - 49. Z. Cimbota .
Hráči zápasu: T. Pekník .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pálek Ondřej - TROJAN Miloš (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.