3:4
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union loupil na Spojích


Branky


14. M. Ráb , 53. J. Schneider , 62. M. Vričan - 4. K. Knaf , 10. K. Knaf , 17. M. Seidl , 18. L. Dirga
0

Hosté by v případě tříbodového vítězství předskočili v tabulce právě svého víkendového soka. To jím bylo velkou motivací, Spoje však na domácím hřišti jen tak neprohrávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta rozhodla v prvním poločase

Začátek snů. I takto by se dala popsat úvodní dvacetiminutovka v podání hostů. Ti se dostali do vedení již ve čtvrté minutě, když Rojík zatáhl balón po pravé straně a přihrál do vápna Karlovi Knafovi, který otvřel skóre utkání. Knaf si již v desáté minutě připsal svou druhou trefu. Tentokráte po úniku, do kterého ho vyslal Kučera. O čtyři minuty později se povedla střela z pětadvaceti metrů domácímu Michalu Rábovi a Spoje tak snížili na rozdíl jediné branky. Dvoubrankové vedení vrátil již v 17. minutě hostům Martin Seidl. Schumann zahrál ukázkově volný přímý kop přímo na hlavu Seidla, od které se míč odrazil přímo do sítě. A Union byl opravdu v ráži, o pouhou minutu později si hosté připsali čtvrtý zásah. Domácí grotesku, kdy jeden obránce trefil druhého využil Lukáš Dirga. Poločas tedy skončil za stavu 1:4.

Spoje se vyrovnání nedočkaly

Hráči hostujícího týmu si zřejmě mysleli, že je již zápas rozhodnutý, a tak nechali hrát domácí. Ti brzy snížili zásluhou střely z vápna Jindřicha Schneidera, kterému míč přiťukl Bulant. A za devět minut již byli domácí na dostřel. Sartorius se dostal do ráže a po pěkně vypracované akci předložil míč před prázdnou bránu pro Martina Vričnana, pro kterého nebyl problém dostat balón do brány. Spoje si poté vytvořily nějaké šance, vyrovnat se jim už ale nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Marek Feiferlík st. (hráč): Z naší strany katastrofální začátek. Druhý poločas byl lepší, ale již se nám to nepodařilo dohnat.

TJ Union Plzeň
Pavel Štverák (asistent trenéra): Měli jsme skvělý vstup do utkání, poté jsme to však podcenili a soupeř snížil. Naštěstí jsme to ale dotáhli do konce.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Nosek [-] , D. Bulant [-] , M. Ráb [-] (70. J. Solfronk [-] ) , M. Vričan [-] , M. Sartorius [-] (52. M. Sartorius [-] ) , J. Schneider [-] , V. Rak [-] , M. Makkai [-] , L. Kindl [-] , J. Zýka [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] (46. M. Holobrádek [-] ) , T. Štverák [-] , T. Rojík [-] - K. Kučera [-] (75. M. Čopan [-] ) , K. Knaf [-] , F. Linhart [-] (46. J. Hrbáček [-] ) , M. Schumann [-] - M. Seidl [-] , L. Dirga [-] (67. A. Hořánek [-] )

ŽK: 12. M. Sartorius , 23. V. Rak , 61. M. Sartorius , 87. J. Solfronk , 90. M. Makkai - 90. A. Hořánek .
Hráči zápasu: M. Ráb - K. Knaf .
Místo: Plzeň - Spoje. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ježek Petr - ADAMČÍK Miroslav, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.