Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl Smíchov


Branky


0

Smíchovští začínají konečně sbírat body, tentokráte je čekalo specifické utkání. Hřiště obou týmů jsou od sebe vzdáleny co by kamenem dohodil a tato derby mívají vždy skvělý náboj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání skvěle a výrazně nakročili k výhře. V sedmé minutě si našel míč domácí kanonýr Kamil Kuncl a zkušeně ho uklidil k tyči. Po vstřelné brance jakoby domácí přestali hrát. Bylo to zřejmě pocitem uspokojení, otěží utkání se tedy chytli hosté. Ve 30. minutě dostal perfektní míč za obranu Michal Sládek, utekl obráncům a únik zakončil střelou na přední tyč. Černicím vrátil vedení dvě minuty na to Jakub Müller volným přímým kopem, za který by se nemusel stydět kdejaký prvoligový šuter. Domácí to trochu nakoplo, hráli dobře, ale góly dávali paradoxně hosté. Ve 39. minutě nacentroval Koutek míč přesně na hlavu Martina Rubriciuse který svou střelou o tyč opět srovnal stav utkání. A tento smíchovský ofenzivní hráč se za pár minut prosadil znovu. Smíchov se poprvé v zápase dostal do vedení po střele mladého forvarda na bližší tyč.

Do druhého poločasu vstoupili Černice s touhou otočit stav utkání. Z tlaku však nedokázali nic vytěžit a navíc z rychlých brejků hrozil Smíchov. Tomu vyšel ke konci zápasu jeden únik. Otevřená obrana domácích byla vodou na mlýn Michala Sládka, který nastartoval svůj raketový pohon, utekl všem obráncům a šajtlí kolem brankáře upravil skóre zápasu na konečných 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Jakub Müller (hráč): Do našeho prvního gólu jsme soupeře k ničemu nepustili, ale potom jsme přestali hrát. Smíchov nakopával míče na útočníky, které se nám nepodařilo uhlídat, a tak se po dvou únicích po lajně a jedné hlavičce dostali do vedení. Ve druhém poločase jsme se snažili zvrátit stav zápasu, to vedlo k otevření obrany, čehož Smíchov využil a zvýšil na 4:2.

SK Smíchov Plzeň
Michal Sládek (hráč): Domácí byli na míči lepší, jinak byl zápas celkem vyrovnaný. Utkání bylo nahoru dolu, vycházely nám brejky.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Švarc [-] - V. Mojseňuk [-] , V. Hasenöhrl [-] (58. K. Kaňák [-] ) , M. Chvojka [-] (71. J. Tománek [-] ) , K. Kuncl [-] (80. J. Král [-] ) , J. Davídek [-] , P. Toman [-] , P. Mastný [-] , M. Engl [-] , M. Větrovský [-] , J. Müller [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Mudra [-] - M. Sládek [-] , M. Rubricius [-] , J. Koutek [-] , M. Korec [-] , L. Houška [-] , P. Konopík [-] (46. J. Švenda [-] ) , D. Rada [-] , M. Sedláček [-] (60. L. Bajtoš [-] ) , K. Fajfrlík [-] , J. Ostrolucký [-]

ŽK: 61. K. Kaňák .
Hráči zápasu: J. Müller - M. Korec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - VLK Jaroslav (N), OPALECKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.