Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov obrat nedotáhl


Branky


0

V rámci desátého kola přivítali Vodní Stavby na svém hřišti hráče Smíchova. Souboj týmů z nižších pater tabulky neměl předem daného favorita, domácí však měli výhodu v podobě pádesáti příznivců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup do utkání měli domácí. Po deseti mintách bylo jejich vedení již dvoubrankové. Nejprve v páté minutě otevřel skóre Petr Hrdlička, poté svůj samostatný únik dokázal proměnit Tomáš Bláha. V 17. minutě zachytil nepovedený výkop Michal Žorna a střelou na zadní tyč snížil na rozdíl jediné branky. Domácím vrátil dvoubrankové vedení z pokutového kopu Jiří Krušina. Ještě před koncem první půle se znovu prosadil Petr Hrdlička a domácí tak měli zaděláno na vítězství. 

Ve druhém pločase byla k vidění velká snaha Smíchova o vyrovnání. V 69. minutě snížil po nedůrazu obránů ve vápně Michael Korec. Osm minut před vypršením devadesáti minut bylo zaděláno na drama. Sládek získal míč na levé straně hřiště, posunul ho na Michala Žornu, kterému se tečovanou střelou podařilo překonat brankáře Hosnedla. Hosté cítili, že jsou blízko a mohutně tlačili. Gólu se málem dočkali v poslední možné chvíli. Tísněný Michal Žorna přebral balón, obešel brankáře a když se připravoval k zakončení do prázdné brány, tak rozhodčí pískl do píšťalky. Všichni zúčasntění se s nechápavým výrazem obrátili na hlavního rozhodčího Schinglera, který ukazoval proti brance Smíchova za údajný faul Žorny při přebírání míče. Toto rozhodnutí bylo při nejmenším kontroverzní, neboť se zdálo, že právě hostující útočník je obětí faulu. Rozhodčí prakticky v zápětí odpískal konec zápasu a na hřišti i mimo něj planuly vášně. Své emoce neudržel hlavní aktér Žorna, který hlavního sudího počastoval pořádnou salvou nadávek. Soudce ho za to "odměnil" červenou kartou po skončení zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): Domácí vlétli na soupeře a po deseti minutách vyhrávali 2:0. Poté dali hosté branku, ale Vodní stavby dalšími dvěma góly odskočily. Ve druhém poločase domácí kontrolovali průběh zápasu, ale v závěru stihl soupeř snížit.

SK Smíchov Plzeň
Martin Rubricius (hráč): Ačkoli jsme nastoupili ve slepované sestavě, měli jsme jasnou herní převahu, ale zápas jsme ztratili dírami v obraně, které vodníci s přehledem zužitkovali. Rozhodčí náš přímo na konci utkání zařízl, když nám upřel naprosto regulérní gól na 4:4.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - J. Krušina [-] , J. Větrovský [-] , J. Egermajer [-] (46. T. Liška [-] ) , F. Holý [-] - M. Lochman [-] , M. Pavlíček [-] (89. T. Sýkora [-] ) , V. Kolář [-] , T. Bláha [-] (67. P. Švarcbach [-] ) - P. Hrdlička [-] , P. Marek [-] (80. J. Haišman [-] ) -

SK Smíchov Plzeň
J. Mudra [-] - L. Konárek [-] , M. Kuráž [-] , J. Koutek [-] , L. Houška [-] , M. Sedláček [-] (50. P. Konopík [-] ) , L. Bajtoš [-] , M. Korec [-] , K. Fajfrlík [-] , M. Sládek [-] , M. Žorna [-]

ŽK: 66. P. Hrdlička - 25. J. Mudra , 26. L. Bajtoš , 26. M. Kuráž , 61. M. Žorna , 80. M. Korec . ČK: M. Žorna .
Hráči zápasu: P. Hrdlička - M. Žorna .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠLAJS Jakub, HAČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.