0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice ztrácí stále jeden bod na čelo


Branky


0

Překvapení se nekonalo, aktuálně druhý tým tabulky, který ztrácí na první místo pouze jede jediný bod, opět vyhrál a dál živí naděje na celkové prvenství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, ve kterm rozhodovaly hlavně individuální chyby načnul jako první ve 28. minutě David Punčochář. Do vápna šel dlouhý balón, který prošel gólmanovi pod rukama a na Punčocháře již zívala prázdná brána. Druhý gól přišel pět minut před koncem první pětačtyřicetiminutovky. Na dlouhý míč do vápna si naběhl Lukáš Hofmeister a hlavou jej umístil do sítě. Dá se říci, že Spoje si v prvním poločase vytvořily více šancí, ale nedokázaly je proměnit.

Ve druhém poločase se Malesice snažily držet míč co nejdál od brány, takže se hra často odehrávala uprostřed hřiště. Velmi vyrovnaná hra plynula, až doplynula do svého konce a Malesice si tak připisjí další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Martin Janoušek (hráč): Spoje měly více ze hry, ale neproměnily své šance a doplatily na hrubé chyby. Druhý poločas byl spíše vyrovnaný.

TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): Já si myslím, že celý zápas se odehrával v takovém duchu…. My jsme svým důrazem dokázali vstřelit dvě branky, po hrubých chybách soupeře. Druhý poločas jsme si už pohlídali.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Sartorius [-] , D. Bulant [-] , M. Cigler [-] , J. Schneider [-] (46. M. Kohout [-] ) , L. Kindl [-] , M. Ráb [-] , M. Vričan [-] (60. J. Nosek [-] ) , P. Bouřil [-] , J. Zýka [-] , M. Makkai [-]

TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - L. Hofmeister [-] , J. Buršík [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] (90. F. Kerner [-] ) , D. Punčochář [-] , S. Hora [-] , P. Henrich [-] , P. Pleier [-] (79. O. Brousil [-] ) , M. Betinec [-] , T. Čečil [-]

ŽK: 32. L. Kindl , 80. M. Sartorius - 66. P. Pleier .
Místo: Plzeň - Spoje. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - KÖNIG Michal, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.