Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice opět těsně prohrály


Branky


0

Smíchov doma přivítal Litice a v případě úspěchu by právě svého soka předskočil v tabulce. Oba týmy chtěly v utkání zvítězit a tak jsme měli zaděláno na pěkný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzy po úvodním hvizdu se dostali hosté do vedení. Po rohovém kopu míč propadl až k Ondřejovi Kolorosovi, který píchnutím dostal míč do sítě. Zanedlouho bylo srovnáno. Po chybě Litic v obraně využil situace ke skórování Milan Kuráž. Hosté se z gólu asi ani nestihli vzpamatovat a už prohrávali gólem Jana Mašky po další chybě. Ve 27. minutě prokázal fotbalově svoji genialu kapitán Vacek, když svou přihrávkou vybídl ke skórování Filipa Vajskebra. Ve 37. minutě poslal Smíchov do vedení povedeným lobem Martin Rurbicius, ale na tenhle gól našly Litice odpověď. Takřka hned po inkasovaném gólu dokázal vyrovnat, opět po krásné přihrávce od Vacka, Ondřej Koloros.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky opět vstoupili lépe hosté. V 53. minutě vyslal na zteč opět Vacek Filipa Vajskebra, který se štěstím nadvakrát poslal Litice do vedení. Vyrovnání Smíchovu daroval jejich soupeř sám. Po velké chybě gólmana si dal vlastní gól David Nevečeřal. Tento okamžik nejspíš domácí mužstvo nakopl a v 75. minutě strhl vítězství na jejich stranu, po podařeném útoku, Jiří Koutek



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (hráč, trenér): Zápas byl jako na houpačce, potkali se dva týmy se špatnou obranou, což napovídá konečný výsledek. Máme velký problém zachytit začátky utkání a potvrdilo se to i tentokrát. Nejprve jsme dostali ze standartní situace gól, ale dokázali jsme otočit po chybách soupeřovi obrany. V této fázi hry jsme byli lepší a aktivnější, bohužel následovalo uspokojení a velké chyby ve středu pole. Po soupeřově vyrovnání jsme si koledovali o další dvě nebo tři branky, jen díky bránkářovi zůstal stav nezměněn. Poté se nám podařila krásná akce a stav byl 3:2. Netrvalo dlouho a opět zaváhala naše obrana, za což jsme byli opět potrestáni. Ve druhé půli si myslím, že jsme byli aktivnější, ale jeden dlouhý míč za obranu a stav byl 3:4. Nepoložili jsme se a i díky velké chybě hostujícího brankáře se nám někdy po hodině hry podařilo vyrovnat. To nám vlilo novou krev do žil a díky aktivitě především u postranních čar a podařenému útoku jsme strhli vítězství na svou stranu, i přes vypjatý závěr zápasu.

TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): Dali jsme čtyři góly a prohráli jsme. Dali jsme si opět vlastence. Nedokážeme udržet vedení, zápas byl jinak absolutně vyrovnaný.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
L. Bajtoš [-] - L. Konárek [-] , M. Rubricius [-] , J. Koutek [-] , L. Houška [-] , J. Maška [-] , M. Kuráž [-] , K. Fajfrlík [-] (52. P. Konopík [-] ) , D. Rada [-] , J. Ostrolucký [-] , J. Řehák [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - D. Nevečeřal [-] , M. Jeslínek [-] (27. J. Kanta [-] ) , O. Kollros [-] , L. Fořt [-] (75. M. Brůha [-] ) , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , J. Krejcar [-] , D. Blovský [-] (75. P. Jareš [-] ) , V. Švábek [-] , J. Krejčí [-]

Hráči zápasu: L. Bajtoš - P. Vacek , O. Kollros .
Místo: Plzeň - Šeříkova. Počet diváků: 36. Rozhodčí: Žák Adam - VOPAT Dušan, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.