Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov ovládl přestřelku


Branky


5. L. Dirga , 60. L. Dirga , 67. L. Dirga - 35. J. Maška , 65. M. Rubricius , 68. M. Korec , 73. M. Korec , 82. M. Korec
0

Union na svém hřišti přivítal jedno kolo před koncem podzimu hráče Smíchova. Domáci byli před utkáním papírovým favoritem, ale jak již vím, tyto prognózy vycházejí jen málokdy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól jsme nemuseli čekat příliš dlouho. Kučera vyslal z pravé strany přihrávku do vápna a naběhnuvší Lukáš Dirga míč z první napálil do sítě. Hostům se ještě do poločasu podařilo srovnat. Rubricius přihrával před bránu, kde si míč našel Jan Maška a uklidil ho do sítě. Oba týmy měly poměrně hodně šancí, a tak jsme se mohli ve druhé půli těšit na pořádný útočný fotbal.

I ve druhém poločase skóroval jako prví Union. V 60. minutě minutě vyslal opět Lukáše Dirgu Martin Hořánek a domácí kanonýr si s únikem poradil jak se sluší a patří. Poté jsme byli svědky pěkné přestřelky. Za hosty v 65. minutě srovnal Martin Rubricius, když využil špatného vyběhnutí gólmana a přeloboval ho. Za další dvě minuty ale vstřelil Lukáš Dirga svůj třetí gól a vrátil Unionu vedení. Jenže takřka hned z rozehrávky srovnal po dorážce Michael Korec. Tentýž hráč přidal za dalších pět minut svojí druhou trefu v utkání a poslal hosty poprvé do vedení. Michael Korec se nakonec dočkal hattricku, když osm minut před koncem napálil míč z pětadvaceti metrů rovnou do šibenice. Smíchov si tak odváží domů všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Pavel Štverák (trenér): Soupeř mě překvapil, byl velmi šikovný. Rubricius mě velmi překvapil. Dostáváme góly těsně po našich vstřelených. Chyběl opět Štverák.

SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (hráč, trenér): Řekli jsme si na začátku, že nechceme dostat góla. Samozřejmě soupeř si hned v úvodu vytvořil dvě šance a jednu proměnil. Po gólu jsme si vytvořili nějaký tlak, ale pouze po vápno. Poté se klukům povedla pěkná akce. Do druhé půle vstoupil lépe Union, měl nějakou střelu.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] (46. O. Jakoubek [-] ) , M. Holobrádek [-] , Z. Chmelík [-] - P. Šimana [-] , K. Knaf [-] , K. Kučera [-] , M. Hořánek [-] - L. Dirga [-] , A. Hořánek [-] (76. R. Falbr [-] ) , J. Hrbáček [-] (46. M. Čopan [-] )

SK Smíchov Plzeň
J. Mudra [-] - J. Maška [-] (80. J. Švenda [-] ) , M. Rubricius [-] , J. Koutek [-] (70. J. Řehák [-] ) , L. Houška [-] , M. Korec [-] , F. Baštář [-] (75. M. Sedláček [-] ) , L. Bajtoš [-] , M. Kuráž [-] , J. Ostrolucký [-] , P. Konopík [-]

Hráči zápasu: L. Dirga - L. Houška .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - JINDRA Jan (N), CHRÁSTEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.