3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice se stále vezou na vítězné vlně


Branky


15. M. Otýs , 44. R. Kazda , 61. T. Čečil
0

Aktuálně druhý tým tabulky z Malesic prohrál naposledy v sedmém kole s aktuálním lídrem z Dýšiny. Od té doby znají pouze chuť vítězství, ve 12. kole přivítali doma Rapid, který je hodně nevyzpytatelný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání měli, dle očekávání, lepší domácí. Běžela teprve 15. minuta utkání když do vápna letěl centr, který si na zadní tyči našel Martin Otýs a ve skluzu ho dokázal dopravit do sítě. Rapid si v průběhu utkání nějaké šance vytvářel, ale srážela ho vlastní nepozornost a zbrklost. Další taková chyba přišla těsně před poločasem. Otýs poslal ze standartní situace prudký balón do vápna, na který si naskočil nepokrytý Robert Kazda a hlavičkou na přední tyč upravil poločasové skóre na 2:0.

Druhý poločas začal celkem poklidně, hra byla místy velmi vyrovnaná. Dobrou práci odváděl na pravé straně Malesic Buršík, který jako falešné křídlo přečísloval hostující obranu. Rapid se v 60. minutě odhodlal k dvojímu střídání, které mělo přinést oživení. Paradoxně hned v 61. minutě vstřelili Malesice třetí branku a opět to bylo po standartní situaci. Otýs našel pěkným centrem ve vápně Tomáše Čečila, který hlavičkou do protipohybu brankáře Matějky stanovil konečné skóre v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): My jsme v první půli dali dva góly, čímž jsme si dali dobrý nástup do druhého poločasu. Rapid trochu doplácí na to, že mají mladé kluky, kteří se v budoucnu samozřejmě vyhrají.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Baroch (vedoucí): Vyrovnané utkání v poli, akorát domácí využili našich chyb. Dvě standartky rozhodly o výhře domácích. My jsme své šance nevyužili. Potvrdili své dobré umístění v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - R. Kazda [-] (75. L. Hofmeister [-] ) , J. Buršík [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] (86. F. Kerner [-] ) , S. Hora [-] , P. Henrich [-] (88. J. Čech [-] ) , P. Pleier [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-] (82. O. Brousil [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - J. Holík [-] , J. Kalaš [-] , P. Filipčík [-] (60. I. Körösi [-] ) , M. Šimandl [-] , J. Popelka [-] (60. J. Kaluba [-] ) , O. Šustr [-] , M. Peroutka [-] , P. Špinka [-] , M. Boháč [-] , O. Baroch [-] (75. D. Vondrášek [-] )

ŽK: 48. P. Pleier , 59. S. Hora - 36. P. Špinka , 62. O. Šustr .
Hráči zápasu: J. Buršík - O. Šustr .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pátek Dalibor - ŠVANTNER František, VOPAT Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.