1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná si na konci podzimu spravila chuť


Branky


0

Letné se v letošní sezóně zatím příliš nedaří. Vše chtěla alespoň trochu zvrátit v posledním kole na hřišti nevyzpytatelného Smíchova, který v posledních kolech sbírá výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tentokráte se povedlo Smíchovu dát tu první kýženou branku. Ve 12. minutě zatáhnul Maška balón a poté jej předložil pod sebe na naběhnuvšího Martina Rubriciuse, který se nemýlil. Následovala velká řada nepřesností a na týmu domácích byl znát fakt, že je po zápase dokopná, takže hráči byli myšlenkami spíše v hospodě, než na hřišti. Letná nikterak nehrozil a žádná další šance domácích se neujala. 

Letná nejspíše zažila v šatně bouřku, protože její úvod do druhého poločasu byl ukázkový. Na pravé straně hřiště si Jan Jelínek vyměnil balón s Cimbotou a prvně jmenovaný střelou po zemi na zadní tyč srovnal stav utkání. Vstřelená branka Letnou pořádně nakopla a následné minuty patřily pouze jí. Následné šance se ale příliš neujaly a o vítězi musely rozhodnout penalty.

Vše rozhodl v sedmé sérii brankář Letné Baranský, který lapil pokus domácích, čímž zajistil druhý bod pro hosty.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (hráč, trenér): Poprvé jsme nedostali na začátku gól, ale z naší strany šlo o špatný zápas. Můžeme být rádi, že jsme uhráli bod. Silné zklamání z výkonu.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hráč, trenér): Úvod zápasu vypadal tak, že jsme zůstali ještě asi ještě v kabině, soupeř na nás vlétl, dal nám gól a poté jsme se celou půlku rozkoukávali. Vstup do druhé půle se nám povedl a po našem gólu jsme si vytvořili ještě řadu šancí. V penaltách jsme naštěstí uspěli.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
Z. Vít [-] - J. Koutek [-] , M. Rubricius [-] , P. Konopík [-] , J. Maška [-] , L. Houška [-] , L. Bajtoš [-] (55. L. Konárek [-] ) , K. Fajfrlík [-] (55. F. Baštář [-] ) , M. Kuráž [-] , D. Rada [-] , J. Ostrolucký [-] (71. M. Sedláček [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - T. Kepka [-] , Z. Cimbota [-] (77. M. Dobrý [-] ) , S. Žák [-] (84. J. Rada [-] ) , J. Horčík [-] , J. Svoboda [-] - J. Vričan [-] , M. Štádler [-] , J. Jelínek [-] - M. Smolák [-] (65. J. Šerbaum [-] ) , J. Gärtner [-]

ŽK: 47. D. Rada , 89. M. Kuráž - 55. M. Štádler .
Hráči zápasu: J. Svoboda .
Místo: Plzeň - Šeříkova. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nešpor Petr - OPALECKÝ Jiří (N), DOBRÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.