1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokutové kopy rozhodly o druhém bodu pro Litice


Branky


0

Nejlepší útok v soutěži přijel na hřiště do Litic s pokusem ještě navýšit svůj počet vstřelených branek, který se před utkáním zastavil na čísle 41. Liticím se ale po sérii nešťastných výsledků podařilo v minulém kolen a hřišti Vodních Staveb zvítězit, a tak byli namlsaní po dalších bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání lépe a již od úvodních minut se chopili otěží hry. Litice se chtěly na domácím hřišti rozloučit s podzimem výhrou, což bylo znát na jejich způsobu hry. Mnoho brankových šancí jsme však neviděli, když už se některý hráč do šance dostal, brankář Horn byl jistotou.

Po tom, co Union "přežil" první poločas, tak se ukázal také on. Nejlepší útok v soutěži pořádně zatopil domácí obraně, která ale zdatně odolávala. Několik šancí vypadalo velmi nadějně, ale litický stoper Jeslínek byl neprostupný, a když už se někdo dostal až ke střele na bránu, tak brankář Tihlařík svou síť zamknul. Poslední šanci v utkání měly Litice a jednalo se o příležitost z kategorie gólových. Kanta se v poslední minutě z pozice pravého obránce dostal až do úniku a čelil tváří v tvář gólmanovi Hornovi, ale svou šanci zahodil.

Pokutové kopy by se daly nazvat jako taková one man show domácího brankáře Tihlaříka. Ten hned první pokus Unionu chytil, poté si sám troufl na exekuci - úspěšně, a pátou rozhodující penaltu lapil také. Litice tak v posledním kole potěšily své diváky ziskem dvou cenných bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): První poločas jsme byli lepším mužstvem a v tom druhém byl zase lepší Union. Podržel nás brankář Tihlařík.

TJ Union Plzeň
Pavel Štverák (asistent trenéra): Prvních dvacet minut byli domácí lepší, poté jsme hru vyrovnali. Celý druhý poločas jsme hráli převážně na jednu branku, ale nedokázali jsme vstřelit gól.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - M. Vajskebr [-] (46. P. Jareš [-] ) , V. Švábek [-] , M. Jeslínek [-] , J. Kanta [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , J. Krejcar [-] , M. Brůha [-] , V. Liška [-] (71. D. Blovský [-] ) , J. Krejčí [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , M. Holobrádek [-] , R. Falbr [-] - M. Seidl [-] (68. A. Hořánek [-] ) , M. Hořánek [-] , K. Knaf [-] , K. Kučera [-] , P. Šimana [-] - J. Hrbáček [-] (46. T. Štverák [-] ) , L. Dirga [-] -

ŽK: 78. P. Vacek , 81. V. Švábek .
Hráči zápasu: M. Jeslínek - M. Horn .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žák Adam - VENTURA Ivo (N), JINDRA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.