3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá výhra v sezóně pro Lokádu, s prázdnou odjíždí Habartov


Branky


11

Čtyři body proti šestnácti, avšak nepřesvědčivá forma na obou frontách. Habartovští fotbalisté zajížděli na půdu Mariánských Lázní a všem bylo jasné, že jednoznačný zápas není na pořadu dne. Hostům se podařilo jít ještě v první půli, v té druhé ale zavelel k obratu střídající Ceplecha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka pro Habartov

Zda uvidí třicítka diváků dominantní fotbal z jedné, nebo druhé strany, to bylo skutečně ve hvězdách. Nebylo však pochyb o tom, že bude k vidění fotbal plný soubojů a fyzicky náročné hry, což se také potvrdilo. Sudí Chrástecký tasil první a zároveň předposlední žlutou kartu již po půl hodině hry, pět minut předtím musel pro zranění opustit hřiště Miroslav Tancl, což byla pro hosty velice citelná ztráta. I přes to se jim ale podařilo jít do vedení. Na trávníku byl totiž stále jejich nejnebezpečnější hráč, Daniel Houdek, který se prosadil deset minut před koncem první půle a Habartov tak vedl 1:0. Toto vedení hostům vydrželo až do konce prvního poločasu.

Ceplecha zavelel k obratu

Do druhé půle vstoupili domácí poměrně aktivně a během úvodní čtvrthodiny navíc poslali na hřiště hned dvě čerstvé síly. Především ta druhá, jménem Petr Ceplecha, se ukázala býti klíčovou. Tento 32 letý fotbalista byl na hřišti pouhé dvě minuty, když v 58. minutě srovnával na 1:1. O pouhé tři minuty později už domácí díky Petru Ceplechovi vedli, prosadil se totiž znovu a Habartov rázem o jednu branku prohrával. Závěrečný tlak hostů se nekonal, šest minut před koncem prokázal své kvality Jan Gemov a brankou na 3:1 rozhodl o tom, že si Lokáda připíše nesmírně důležité tři body do tabulky. Boje o udržení v žádném případě nekončí, fotbalisté Mariánek ale dobře ví, že každý bod má cenu zlata.

 

Na poslední utkání zajíždí Lokáda k dalšímu důležitému zápasu do Hazlova, Habartov na své půdě přivítá nevyzpytatelnou Aš.



Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Z. Kotoun [-] - J. Gemov [-] , M. Gargula [-] (56. P. Ceplecha [-] ) , M. Rehák [-] , P. Hančin [-] , A. Paur [-] , P. Budi [-] , J. Švejda [-] , V. Semančík [-] , T. Sinojara [-] , V. Mai [-] (70. P. Černík [-] )

TJ Baník Habartov
D. Rozmahel [-] - T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] , N. Sarkisov [-] (67. M. Špeta [-] ) , M. Janík [-] , M. Tancl [-] (26. M. Pajer [-] ) , J. Křepela [-] , M. Mitterpach [-] , D. Houdek [-] , P. Müller [-] , T. Formánek [-]

ŽK: 75. V. Semančík - 31. T. Formánek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Chrástecký František - CZIBULA Daniel (N), DERKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 19:51
David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: remíza

U domácích hrozně záleží na tom, jak se sejdou. Když jsou v plné sestavě, doma můžou udolat kohokoliv. Tady zkusím trochu zariskovat. Budu věřit, že si domácí dokáží uhlídat klíčového hráče Habartova (Houdka) a doma vybojují cenný bod proti favoritovi.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:36

Tip: výhra hostů

27. 10. 2021 07:31
Výhra hostů
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:11

Tip: remíza