5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek potvrdil domácí sílu a mladým Slávistům nadělil bůra


Branky


3. A. Mandous , 38. R. Klopotovskyy (vl.) , 69. O. Šupík (p.) , 78. D. Halapej , 80. J. Schlosser
10

Pouhý jeden bod, takový byl rozdíl mezi domácím Nejdek a hostující Slavií KV. O důležitosti utkání tak vůbec nemusela být řeč. Nejdečtí jsou nesmírně silní na domácím trávníku, což chtěli potvrdit také v dnešním utkání. Hosté si do utkání nesli bláznivou přestřelku a cenný bod z utkání se silným Královským Poříčím a na střeleckou potenci chtěli navazovat i v tomto kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá první branka

Domácím se podařilo jít velice brzy do vedení, už ve třetí minutě se prosadil Antonín Mandous, který měl snadnou práci po tom, co obdržel pas přes malé vápno od Ondřeje Šupíka a doklepával míč do odkryté branky. V poměrně vyrovnaném utkání se domácím dařilo být o něco více na balónu a hostům dovolili vypracování jen několika málo šancí. Sedm minut před koncem první půle navíc přišla důležitá pojišťovací branka. Centr z pravé strany si totiž nešťastně srazil do vlastní branky Ruslan Klopotovskyy. Domácí tak šli do šaten s poměrně pohodlným, avšak velice zrádným dvoubrankovým vedením.

Domácí si vedení pohlídali

Po pomalejším rozjezdu druhé půle padaly další branky až v závěrečné dvacetiminutovce. Tu načal třetí nejdeckou brankou Ondřej Šupík. Ten totiž zahrával sudím Stupkou nařízený pokutový kop a počínal si na jedničku. O několik minut později si na centr z přímého kopu, který zahrával kapitán Rutrle, naběhl David Halapej a hlavou uklidil míč do sítě. Využil u toho také špatného vyběhnutí slávistického brankáře Novotného a svůj úkol tak měl značně ulehčený. O dvě minutky později přidal poslední branku zápasu Jiří Schlosser. Ten využil naprosto fenomenální kolmice od Kuby Jílka a samostatný nájezd na brankáře zakončil kvalitní střelou k tyči, na kterou brankář hostů neměl nárok. Domácí tak zvítězili přesvědčivě 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal, hráč: Na Limnici dnes přijel kvalitní tým z Karlových Varů, v jehož středu bylo hned několik hráčů, kteří již okusili ligové soutěže. Náš tým, který konečně vyřešil několik citelných absencí, předvedl povedený výkon, během utkání si vytvořil více šancí a díky slušné produktivitě zápas skončil cenným výsledkem. Velmi dobře zahrála obranná řada v čele s Kubou Irlbekem v brance, pochválit lze ale celý tým, dnešní zápas byl povzbuzením před posledním utkání podzimu.

FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér: Dnešní zápas nám nevyšel absolutně v ničem a to jak na hřišti, tak musím být tvrdý i na sebe, kdy mnou zvolená taktika nevedla k lepšímu výsledku. Všude jsme byli druzí a nebo v úplně špatných prostorech. V útočné fázi jsme neudrželi balón a nebyli vůbec hladoví po tom vsítit gól. V obranné fázi jsme lehkovážně dostupovali útočící hráče a měli nulovou reakci na jejich náběhy. Výsledek pak hovoří za vše a soupeři můžeme pogratulovat a popřát mu, ať se mu daří i v dalších zápasech. My se z takových zápasů musíme poučit a příští týden to napravit. A to nepůjde ničím jiným, než vítězstvím.



Sestavy


FK Nejdek
J. Irlbek [-] - D. Halapej [-] , J. Valvoda [-] (20. J. Borůvka [-] ) , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , M. Šilhan [-] , O. Šupík [-] (72. P. Satýnek [-] ) , L. Vacek [-] , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
R. Novotný [-] - J. Mašata [-] (59. S. Horník [-] ) , P. Gabriel [-] (46. V. Majer [-] ) , R. Krčma [-] (46. D. Gondzsala [-] ) , J. Gabriel [-] , S. Nguyen [-] (64. P. Stařík [-] ) , S. Farid [-] , T. Fencl [-] , T. Svoboda [-] , R. Klopotovskyy [-] (72. K. Čejka [-] ) , B. Knop [-]

ŽK: 16. J. Mašata , 83. S. Horník , 88. K. Čejka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Stupka Josef - MATERNA Jiří, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 18:47
David Křížek

Expert: Tomáš Chlup
Tip experta: výhra domácích

Nejdek je doma hodně silný.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:26

Tip: výhra domácích