1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Wolf během půl hodiny přejel Bolevec


Branky


3. M. Pelnář - 8. M. Wolf , 24. M. Wolf , 29. M. Wolf , 38. M. Wolf
24

Tlumačov měl za posledních 6 zápasů pouhých 5 bodů a po jeho raketovém startu to byl hodně dlouhý útlum, na který chtěl rychle zapomenout. V olevci se mu  první minuty nepovedly, pak ale nastartoval motor Wolf a bylo po zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 30 minut 4 góly

Bolevec hned na začátku třetí minuty vyrukoval na Tlumačov nacvičenou standardkou. Na tu se rychlým náběhem za obranu uvolnil Bublík, který poslal hlavou míč na penaltu a Michal Pelnář měl pak už snadnou práci.

 

Hosté se však rychle oklepali a už v 8. minutě bylo srovnáno. Malík, jak je v jeho zvyku, se dobře podíval a dlouhým nákopem vyzval do náběhu Martina Wolfa. Míč se snažil ještě pokrýt domácí obránce, ovšem dost laxně, takže si tlumačovský útočník míč vybojoval a druhým dotykem jej poslal na zadní tyč. O pár minut později byl do úniku vyslán Leitl, ale ten svou přehnanou snahu o zisk míče tlefil pouze domácího brankáře, za což vyfasoval žlutou kartu.

 

Bolevec se snažil o kombinační hru kolem vápna a Tlumačov naopak využíval děr v obraně a rychlého přechodu do útoku. Dlouho se tak jednalo o přetahovanou, kterou utnul až jednoduchou hrou opět Tlumačov. Po dlouhém výkopu od brány se míč dostal před vápno domácích až k Wolfovi, který se dobře podíval a pěknou střelou z poza vápna vsítil branku na 1:2.

 

Hattrick na sebe nenechal dlouho čekat. Sobotník na středu hřiště viděl opět za obranu nabíhajícího Wolfa, který pomalé obraně pláchl a hned prvním dotekem přehodil vyběhnutého brankáře domácích, který už se situací více udělat nemohl.

 

Čtvrtá branka Tlumačova jde pak jednoznačně na vrub domácího kapitána. Ten místo zpracování vysokého míče chěl kreativně rozehrát přes zadek, ovšem míč uzmul opět Wolf a dalším povedeným přehozením brankáře na zadní tyč se postaral ve 38. minutě o vedení 1:4.

 

Výsledek si hosté udrželi s přispěním dobře posazené brány

Bolevec měl možnost srovnat už v počátku druhé půle, Dlesk ale z přímého kopu nastřelil pouze břevno. Hra se následně velmi často kouskovala a těžit z toho mohli oba týmy. V 65. minutě nastřelili tlumačovští tyč a z dorážky se nedokázali prosadit hned tři hráči, kteří trefovali obrannou clonu před brankářem Hrudou. 

 

Branková konstrukce se ozvala znovu v 76. minutě. To se do tyčky opřel z přímého kopu opět domácí Dlesk. A když už se domácí v 86. minutě hlavou Bublíka prosadili, nebyla jim branka uznána pro těsný ofsajd. V závěru měl šanci na navýšení skóre i Copák, ale míč si dal příliš do úhlu, který následně i přes prázdnou bránu nepřekonal.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner: Povedl se nám vstup do zápasu, kdy jsme z první šance dali gól, ale poté soupeř využil své přednosti a po nákopech za naši obranu dokázal vstřelit 4 branky za poločas a bylo prakticky po zápase… Ve druhém poločase už si soupeř své vedení pohlídal a kromě standardních situací nás k ničemu už nepustil.

TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč: Zápas s Bolevcem byl tvrdý, hlavně druhý poločas. My jsme prakticky rozhodli v prvním poločase když náš útočník Goggy (Martin Wolf) dal 4 góly a bylo po zápase. Bolevec v podstatě nic nepředvedl. My jsme pak už skóre nenavýšili což mě mrzelo, ale zápas jsme zvládli a získali důležité tři body, protože se nám teď moc nedařilo.



Sestavy


SSC Bolevec
M. Hruda [-] - L. Volek [-] (61. T. Tran [-] ) , J. Fryček [-] , K. Loula [-] , M. Pelnář [-] (74. O. Šnaider [-] ) , R. Černý [-] , J. Hibler [-] , M. Žíla [-] , J. Toman [-] , P. Dlesk [-] , M. Bublík [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - Z. Sobotník [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] (69. M. Frček [-] ) , F. Copák [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (74. M. Váchal [-] ) , D. Žák [-] (47. R. Šindelář [-] ) , L. Leitl [-]

ŽK: 35. J. Fryček , 83. M. Bublík , 85. J. Hibler - 13. L. Leitl , 61. J. Malík , 67. K. Hamor .
Hráči zápasu: M. Wolf .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRŮS František - BOGDAN Gabriel, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Nykles
Tip experta: výhra domácích

Bolevec to bude mít těžké, ale nasazením a bojovností hosty těsně přetlačí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích