2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny vezou bod


Branky


16

Souboj týmu ze spodku tabulky se hrál na hřišti týmu SK Mladé.  Vše podstatné se odehrálo až v druhém poločase, když se každý z týmů trefil dvakrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Příležitost výrazněji se odpoutat od nebezpečného postavení v tabulce Chvalšiny nevyužily natolik, jak by si jistě přály, jelikož v Mladém dosáhly pouze na dělbu bodů. V pozdějším pohledu na utkání ovšem remízu se vděkem berou, dvakrát totiž musely dohánět manko.

Během prvního poločasu byli hosté herně lepším týmem a ačkoliv akce obou mužstev zpravidla končily na hranicích velkým vápen, dějištěm byla častěji obranná polovina domácích. Brankáři museli zasahovat pouze sporadicky a ne ve sležotějších situacích. Největší příležitost k otevření skóre měl krátce před poločasovou přestávkou na hlavě Fučík, jenomže mířil vedle tyče po Vonešově pravici.

Každý z týmů se trefil dvakrát

Důležité statistiky do zápisu přišly až po zněně stran a protože herní projev Chvalšin pozvolna ipadal, fotbalisté z krajského města mohli více útočit. Nejčastěji po brejcích. PRvní gólové vyjádření na sebe nechalo čekat více než hodinu, ale snaha se domácím přeci jen vyplatila. Po četné střelbě a několika održaných balónech přesně mířil Filip Červený a poslal domácí do vedení. Ti se z něho ale nemohli radovat dlouho. Ihned po rozherávce totiž Chvalšinsští zaútočili a zcela okamžitě odpověděli zásluhou agilního Jiřího Fice a obě mužstva tak začínala znovu ve stejné výchozí pozici.

Hostům se nedala upřít snaha na dokonání obratu, ale měli partně svázané nohy a nedařilo se jim. Toho hodlal domácí tým vaužit a o necelých dest minut později šel znovu po vedení. Po závaru před Cábou se zdálo, že neposedný míč brankář hostí zkrotil, jenže nakonec skončil za jeho zády a mužstvo v červených dresech mělo další důvod k radosti, když se prosadil Václav König ml. Přestože tým z českokrumlovska měl k dispozici pouze dva hráče na střídání, tah, pro který se trenér Čarek rozhodl, ve výsledku vyzněl jako správný. Mladé totiž po útočném snažení svého soka nedokázalo uklidit balon do bezpečí a po pohledné akci si centr zprava v pokutovém území našel nikým nehlídaný Jan Klíma a hlavou se po šestiminutovém pobytu na hřišti prezentoval gólem. V poslední pětiminutovce se hosté mohli dočkat tolik vytouženého obratu, jenimže Fučíkovo zakončení z levé strany skončilo pouze na tyči a body se nakonec dělily.

Toto utkání sice pro chvalšinský Sokol neznamenal posun vpřed, ale vhod mu přišly výsledky z nedělních zápasů. A jelikož Dříteň inkasovala od Kamenného Újezdu sedmigólový debakl, propadla se kvůli horšímu skóre na chvost soutěžního žebříčku. Chvalšiny jsou předposlední.

 

Zdroj: Imrich Hrabovský
děkujeme



Sestavy


SK Mladé
M. Voneš [-] - T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , D. Ludvík [-] (72. T. Brozman [-] ) , Š. Masák [-] (46. M. Zemek [-] ) , M. Schuster [-] (46. T. Linhart [-] ) , F. Topič [-] , V. König ml. [-] , A. Pešek [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - V. Decarli [-] (80. J. Klíma [-] ) , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , L. Lamač [-] , T. Holas [-]

ŽK: 50. T. Kočvara - 80. P. Zwifelhofer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - TALÍŘ Milan, PRIMUS Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Šimon Hošna
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnaný zápas, ale myslím, že Mladé doma zvítězí o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Mladé nás hodně zaskočilo a jasně přehrálo. Chvalšiny zůstanou v pozadí a mohl by už taky se trefit Láďa Šafrata. 4:1