6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 10:30

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Hazlov nestačil na Chyši


Branky


23. D. Michel , 44. J. Velek , 55. E. Laurich , 59. J. Velek (p.) , 70. E. Laurich , 86. E. Laurich
10

V roli outsidera přijížděl na půdu domácí Chyše tým z Hazlova. O jeho roli vypovídalo jednak postavení v tabulce a jednak to, že na venkovní zápas odjížděli velice výrazně oslabeni. Ani Chyše však nebyla v plné síle a měla pouze jednoho hráče na střídání, přesto do utkání ale vstupovala v roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dvě branky

Poslední utkání na několik týdnů patřilo od začátku především domácím, kteří se aktivním pojetím hry dočkali branky ve 23. minutě. Trefil se Daniel Michel a domácí vedli 1:0. Další a poslední branka v první půli přišla až těsně před koncem poločasu, ve 44. minutě se prosadil Josef Velek, pro kterého to nebyla poslední branka v utkání, a zvýšil vedení Chyše na 2:0. Hrál se oboustranně atraktivní fotbal, Hazlovští nemají ve zvyku ryze defenzivní pojetí hry a tak ani za nepříznivého stavu nesvěsili hlavy a stále se snažili hrát fotbal. Další branka už do poločasu ale nepadla a domácí tak šli do kabin s dvoubrankovým vedením.

Otevřená hra znamenala víc branek pro domácí

Ve druhé půli se hrál ještě otevřenější fotbal, než v první půli, avšak do konce utkání už to bylo pouze domácí, kteří z toho dokázali gólově těžit. V 55. minutě se prosadil Erik Laurich, pro to také nebyl poslední zápis v dnešním utkání. O pouhé čtyři minuty zahrávali domácí pokutový kop, který si vzal na starost Josef Velek a svým druhým gólem v utkání zvýšil na 4:0 pro domácí. V 70 minutě to byl potom Erik Laurich, který se také prosadil podruhé a Chyše vedla již o pět branek. Kaňkou na utkání byla červená karta hostujícího kapitána Františka Mezery, který dostal první žlutou kartu v 70. minutě, druhou v 80. minutě a musel tak předčasně opustit hrací plochu. Poslední gól přišel v 86. minutě a opět to byl Erik Laurich, který tak korunoval své hattrickové představení a uzavřel skóre zápasu na 6:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Adam Vála (hráč domácích): Tentokrát jsem se bohužel zápasu nemohl zúčastnit, jsem však moc rád, že si kluci přesvědčivým způsobem dokráčeli pro všechny tři body a doufám, že to nebyl poslední zápas na příliš dlouho a že se na trávníky zase všichni brzy vrátíme.




Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - J. Velek [-] - J. Ritter [-] - M. Dorňák [-] , D. Michel [-] - J. Hanzlíček [-] , J. Krejčí [-] (74. J. Lorenc [-] ) , E. Laurich [-] , O. Kubinec [-] , M. Bouška [-] , J. Chára [-]

FC Jiskra Hazlov
D. Šturm [-] - M. Mikeš [-] (59. M. Heřmanský [-] ) , P. Fuxa [-] , D. Škvor [-] , V. Strnad [-] , M. Hlivjak [-] , S. Šlesingr [-] , M. Tuček [-] (88. S. Šlesingr [-] ) , F. Mezera [-] , J. Šole [-] , R. Nožina [-]

ŽK: 40. J. Hanzlíček - 65. M. Tuček , 70. F. Mezera . ČK: 80. F. Mezera .
Hráči zápasu: D. Metlička , E. Laurich .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Nicolas Tůma
Tip experta: výhra domácích

Výkony Chyše jsou rozdílné doma a venku. Doma jsou ale velice nepříjemní a obzvláště týmy ze suterénu tabulky to tam mají vždy hodně těžké. Bude hodně záležet na tom, v jaké sestavě a s jakou taktikou přijede na stokilometrový výlet Hazlov a jak se vyspí "rychlonožka" Jurky, který by mohl dělat věkově starším zadákům Chyše problémy. I tak si ale myslím, že Chyše tento zápas zvládne a zvítězí 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů