3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Štěnovic zvládli zápas otočit a jsou čtvrtí


Branky


50. J. Will , 54. V. Hostačný , 80. J. Will - 29. M. Polena
0

Ve čtvrtém kole přivítali hráči Štěnovic na svém trávníku fotbalisty Chanovic. Domácí třemi brankami ve druhé půli otočili vývoj utkání ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli zvládli lépe hosté

Hned v úvodu byli lepším týmem domácí, kteří si vytvářeli řadu šancí. Jejich pokusy ovšem vždy skončili na skvělém brankáři Karlu Přibylovi. Postupně si na něm vylámali zuby Martin Krásný, Michal Boček i třeba Martin Barnáš. Hosté tedy přežili úvodní tlak a bojovným výkonem začali přejímat otěže zápasu. Podařilo se jim dokonce skórovat, když ve 29. minutě letěl míč za obranu domácích, kdy byl ve sprinterském souboji rychlejší obránce Jiří Knížek, který ovšem špatně vyřešil situaci a místo zakopnutí míče do zámezí se snažil vyřešit situaci fotbalově. Ke smůle svojí a celého týmu při malé domů nahrál přímo na kopačky kapitána hostí Michala Poleny, který si před osamoceným brankářem Stuchlem věděl rady a poslal svůj tým do vedení. Do konce půle mohli hosté ještě navýšit svoje vedení, svoji šanci nedokázal proměnit záložník Jiří Petřík. Skóre se ale už neměnilo, do kabin se šlo za stavu 0:1.

Domácí se zvedli a zápas třemi góly otočili

Do druhého poločasu vstoupili fotbalisté Chanovic velmi špatně a hned po pěti minutách inkasovali. Po rohovém kopu, který zahrával kapitán Nový se prosadil obránce Jan Will a bylo vyrovnáno. Hned o čtyři minuty později skóroval střídající Václav Hostačný a obrat byl dokonán. Poté se hra trochu vyrovnala, ale více ze hry měli stále domácí, kteří si vytvořili ještě dvě gólové šance, ztroskotali ovšem na dnes skvělém Přibylovi. V 80. minutě se fotbalistům Štěnovic podařilo vstřelit třetí branku, kdy si opět po rohovém kopu na centr Jana Nového naskočil Jan Will a druhou brankou zápasu stanovil skóre na konečných 3:1. Tři body tedy zůstaly ve Štěnovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Jiří Knížek: Hned od úvodu jsme byli lepší, měli jsme několik vyložených šancí, které jsme ovšem neproměnili a hosté nás za to potrestali. Ve druhé půli jsme i díky střídajícím hráčům zabrali a zápas dokázali otočit.

TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: Po dobrém bojovném výkonu jsme vedli a mohli přidat další branky, což se nám bohužel nepodařilo. Do druhé půle jsme nevstoupili vůbec dobře a domácí zápas otočili.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Knížek [-] (46. P. Volf [-] ) , J. Fremr [-] , J. Will [-] , M. Fabián [-] - J. Papež [-] , M. Barnáš [-] (46. V. Hostačný [-] ) , T. Belan [-] (85. R. Kehár [-] ) , J. Nový [-] - M. Krásný [-] , M. Boček [-] (88. J. Jůza [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
K. Přibyl [-] - J. Polena [-] , D. Pavlovský [-] , J. Šulc [-] , J. Chalupný [-] - L. Rada [-] (61. D. Beránek [-] ) , J. Prýmas [-] , J. Petřík [-] , V. Zoubek [-] (71. M. Polena [-] ) , M. Šlehubr [-] - M. Polena [-]

Hráči zápasu: J. Will - K. Přibyl .
Místo: Štěnovice. Počet diváků: 95. Rozhodčí: REIPRICH Václav - JIRKA Pavel (N), KAŠÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.