3:2
(2:0)
61. P. Volf
73. J. Nový (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí díky dobré první půli získává cenné vítězství


Branky


19. J. Novák , 31. J. Novák , 65. J. Novák - 61. P. Volf , 73. J. Nový (p.)
0

V pátém kole zavítal do Spáleného Poříčí tým Štěnovic. Po vyrovnaném zápase mohou být více spokojeni domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil domácím

První patnáctiminutovka byla jasně v režii domácích, kteří soupeři míč skoro nepůjčili. Poté se hra vyrovnala, Štěnovice se dostali do hry, paradoxně ale inkasovali. V 19. minutě po rohovém kopu ještě střelu domácích kryl brankář Václav Stuchl a následný centr našel přesně hlavu Josefa Nováka, který už dokázal rozvlnit síť. Chvíli na to už to bylo o dvě branky. V 31. minutě přišel centr z levé strany a opět ve vzduchu vládl Josef Novák, jeho hlavička se ještě otřela o tyč a skončila za zády štěnovického brankáře. V závěru první půle hráči Štěnovic zabrali a dostali soupeře pod tlak, branku ale vsítit nedokázali. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Štěnovice se zlepšili, na bodový zisk to ale nestačilo

Do druhého poločasu vstoupili hosté s vědomím, že nemají co ztratit. Hráli agresivněji, dostali soupeře pod tlak a podařilo se jim snížit. V 61. minutě se do míče opřel Pavel Volf a střelou z 18 metrů nedal brankáři Martinu Prantnerovi žádnou šanci. Domácím se ale k jejich štěstí povedlo rychle odpovědět. V 65. minutě si dlouhý míč od obránce zpracoval David Šlajs, zatáhl ho k lajně a centrem našel koho jiného než Josefa Nováka, který opět nekompromisní hlavičkou zkompletoval svůj hattrick. Vypadalo to, že si domácí dvougólové vedení ohlídají, ale v 73. minutě rozhodčí odpískal spornou penaltu, když po přímém kopu Štěnovic zahrál domácí hráč ve zdi rukou, když si kryl obličej. Pokutový kop proměnil kapitán Jan Nový a hosté byli na dostřel jediné branky. Zbytek zápasu byl velmi napínavý, hostující fotbalisté se snažili za každou cenu vyrovnat, ale nedařilo se jim překonat skvělou obranu Poříčí. Domácí mohli zápas rozhodnout, když se po krásné akci dostal do zakončení David Šlajs, ale skvělým reflexivním zákrokem nohou vykopl míč brankář Stuchl. Skóre se tedy již neměnilo, Spálené Poříčí slaví vydřené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Úvod zápasu jsme měli pod kontrolou a naši snahu jsme dokázali přetavit ve vedení. Hosté na konci poločasu zabrali, naštěstí jsme neinkasovali. Ve druhé půli soupeř hrál o vše, v závěru jsme měli i štěstí.

TJ Sokol Štěnovice
Jiří Knížek: Do zápasu jsme vstoupili bez řady opor. Utekl nám začátek zápasu a soupeř nás za to potrestal. Pak jsme začali hrát, škoda že se nám nepodařilo snížit už do poločasu. V závěru druhé půle jsme měli ještě šance, bohužel jsme neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - J. Radda [-] , J. Karas [-] , J. Louda [-] , M. Davídek [-] - M. Hofman [-] , P. Roj [-] (65. P. Byron [-] ) , V. Homolka [-] , O. Homolka [-] - J. Novák [-] , D. Šlajs [-] (82. J. Pelc [-] )

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Will [-] , M. Fabián [-] , M. Boček [-] - J. Papež [-] (13. R. Kehár [-] ) , M. Krásný [-] , P. Volf [-] , J. Nový [-] - J. Jůza [-] (77. M. Barnáš [-] ) , V. Hostačný [-] , J. Knížek [-]

ŽK: 15. V. Homolka , 71. M. Hofman - 34. M. Krásný , 44. M. Fabián , 68. J. Knížek , 82. M. Barnáš , 83. J. Will , 86. J. Fremr .
Hráči zápasu: J. Novák - P. Volf .
Místo: Spálené Poříčí. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Burda Václav - TUPÝ Luděk (N), JIRKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.