Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky přejely Slovan


Branky


12

Darkovičky vyhrály o sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravský Slovan se prakticky od začátku soutěže nachází na poslední příčce tabulky, která mu zřejmě patří právem, což ukázal i v Darkovičkách, kde se hrálo na výborně připraveném pažitu. Hosté zlobili pouze na začátku zápasu, kdy dokonce zatřásli břevnem. Potom už se dirigentské taktovky chopili domácí fotbalisté. Darkovičkám narostla křídla ve 21. minutě. Moravec totiž adresoval brilantní pas Horváthovi, který si už věděl rady – 1:0. O chvíli později si rychlonohý Moravec naběhl na kolmici Surovce a pohodlně zvýšil na 2:0. Odpor Slovanu Ostrava pak definitivně zlomil Turanský, který z penalty potrestal nedovolený zákrok na Horvátha – 3:0. Druhou půli už naprosto ovládl tým z Hlučínska. Odevzdaný soupeř se pouze bránil a nakonec neunikl pořádnému výprasku. Nejpřesnější mušku předvedl Moravec, protože zkompletoval hattrick – 5:0. Za největšího paliče lze naopak považovat Horvátha, který zahodil tři sólové nájezdy a chuť si spravil až v 89. minutě – 6:0. V nastaveném čase se ještě radoval Andrýsek – 7:0. O gólové přihrávky se přitom postarali Bajger, Surovec, Hanus a Horváth.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Radim Karsten, trenér Darkoviček: „Do dvacáté minuty to bylo vyrovnané utkání. Soupeř hrál hodně důrazně a nás dokonce jednou zachránilo břevno. Pak jsme se sice dostali do vedení, ale Slovan jsme určitě nepřehrávali. Hosty zlomily až další dva góly. Po přestávce už soupeř odešel fyzicky a my jsme klidně mohli zvítězit dvouciferným rozdílem.

TJ Slovan Ostrava
Roman Trojan (hráč):



Sestavy


FK Darkovičky
V. Drobec [-] (83. M. Ducháček [-] ) - D. Horváth [-] , A. Hanus [-] , T. Kabich [-] , N. Andrýsek [-] , L. Moravec [-] (80. R. Kempný [-] ) , K. Surovec [-] (83. O. Hellebrand [-] ) , P. Turanský [-] (76. P. Adamčík [-] ) , P. Buchvaldek [-] , M. Bajger [-] , M. Gai [-] (70. J. Podžorski [-] )

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - N. Sýkora [-] , T. Pastrňák [-] , J. Toma [-] , R. Trojan [-] (46. J. Neuvirt [-] ) , D. Vacula [-] (55. M. Saidi [-] ) , T. Kaventa [-] , M. Bláha [-] (72. T. Lindovský [-] ) , R. Kostka [-] (72. A. Sýkora [-] ) , M. Kubinec [-] (61. L. Ciesarik [-] ) , L. Bartoš [-]

ŽK: 39. L. Moravec , 47. D. Horváth , 57. K. Surovec - 11. T. Pastrňák , 36. N. Sýkora , 37. L. Bartoš , 68. M. Saidi .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 14:02

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Dietrich
Tip experta: výhra domácích

: Tady není o čem pochybovat. Domácí budou kopat dvě penalty už v prvním poločase a bude po zápase...Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích