Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina otočila zápas


Branky


14

Vřesina dala o jednu branku víc než Bolatice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní půlhodinka sice zrovna neuchvátila, ale pak už se bylo na co koukat. Sled zajímavých momentů načal domácí Wilk, který ranou ze dvaceti metrů otevřel skóre – 1:0. Bolatice oplácely podobnou mincí, když si Chromečka naběhl na časovaný pas Daniela Sikory a chytře přehodil gólmana Matulu – 1:1. Vzápětí vypálil z úctyhodné vzdálenosti Šula a málem zbořil břevno vřesinské kasy. Hosty to však dlouho nemrzelo, protože Chromečka chytře pustil mezi nohama dlouhý nákop Kotíka a Aleš Baránek si při zakončení počínal velmi mazácky – 1:2. Bolatice byly i nadále při chuti, jenže Daniel Sikora po dělovce Šuly zblízka rozkymácel pouze horní tyčku. Agilní Šula následně výtečně uvolnil Chromečku, který zachoval chladnou hlavu – 1:3. Do bodových plánů hostů se dostaly trhliny v 71. minutě, kdy rozhodčí Tabášek posoudil zásah Kotíka jako ruku a Antonín Hruzík z penalty korigoval na 2:3. Za Bolatice potom neuspěl Šula, což Vřesina ztrestala v 85. minutě. Hloušek se totiž zjevil před brankářem Kramářem a doslova balon propasíroval do sítě – 3:3. Nečekaný výsledkový obrat potom dovršil Antonín Hruzík, který z pokutového kopu pomstil nedovolený zákrok Kaluži na Adama Hruzíka – 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér): Zápas to byl těžký, ale udělali jsme si ho těžkým sami. O to víc jsou tři body cennější, protože vyhrálo mužstvo, co věřilo v samo sebe, protože jsme otočili dvoubrankovou ztrátu v poslední dvacetiminutovce.

FK Bolatice
Jiří Šula, trenér Bolatic: „Zápas se mi velice špatně hodnotí, protože jsme vedli dvougólovým rozdílem a nakonec nemáme ani bod. První poločas byl docela vyrovnaný, ale po přestávce nás Vřesina přimáčkla. Hrála jednoduše, když nakopávala dopředu dlouhé balony a nám to dělalo problémy. Jsme hodně zklamaní.“



Sestavy


FC Vřesina
T. Matula [-] - M. Richtár [-] (46. P. Hruzík [-] ) , M. Majkut [-] (59. A. Hloušek [-] ) , J. Strohalm [-] , T. Wilk [-] (67. R. Pytlík [-] ) , A. Hruzík [-] , L. Uhlík [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-] , D. Kroupa [-] (80. D. Mika [-] )

FK Bolatice
T. Kramář [-] - J. Kaluža [-] , J. Slivka [-] (65. P. Boček [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Šamárek [-] , D. Skroch [-] , A. Baránek [-] , J. Šula [-] , D. Kotík [-] , J. Gaida [-] , D. Sikora [-]

ŽK: 77. L. Uhlík , 90. J. Strohalm - 74. J. Šamárek , 86. J. Kaluža , 90. P. Boček .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - LEVINGER Milan, KOVAŘIK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Mička
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy už máme za sebou a kvalitativně mi určitě přijdou lepší Bolatice. Pokud budou v plné síle, tak si odvezou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích