0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice těsně vyhrály


Branky


21

Jediná branka zápasu padla po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina přivítala v neděli v podvečer lídra z tabulky z Jakubčovic. Domácí oproti minulým zápasům podali o hodně zlepšený výkon a vedoucí mužstvo hodně potrápilo. Jakubčovice muselo hodně zabojovat, aby odjelo s plným počtem bodů. V prvním poločase měla převahu hostující družina, ale ze svého tlaku nedokázala žádnou příležitost využít, takže se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0. Na startu druhé půle domácí na hosty vlítli a vypracovali si i nějaké šance. Největší z nich bylo břevno jakubčovické branky. Po hofině hry, ale Jakiubčovice hosty zaskočily, kdfyž se k míči dostal Kamil Molnár, který napřáhl zpoza šestnáctky a s pomocí teče zaskočil brankáře Matulu - 0:1. Ve zbytku zápasu se sice Vřesina snažila ještě něco s výsledkem utkání něco udělat, ale zkušené mužtsvo z Jakubčovic si již výhru vzít nenechalo. Jakubčovice nadále zůstávají v čele tabulky 1. A třídy, a navíc jako jediné mužstvo neztratilo po prvních čtyř kolech žádný bod.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér): Byl to smolný zápas, který hosté se štěstím vyhráli. Byl to v podstatě remízový zápas. Dneska jsem s výkonem spokojen. Po takovém výkonu se porážka vstřebává líp. Hostům gratuluji.

TJ Tatran Jakubčovice
David Molnár (hrající trenér): První poločas jsme diktovali hru, jak jsme chtěli. Ze začátku druhého poločasu na nás domácí vlítli, ale v tom jsme dali gól. Pak už jsme si to pohlídali, i když trochu se štěstím, kdy tam měl soupeř dvě velké šance během minuty. Škoda, že jsme potom nevyužili nějaký slibný brejk k našemu klidu. Dohrávali jsme v oslabení, ale to jsme sehráli velmi dobře.



Sestavy


FC Vřesina
T. Matula [-] - M. Richtár [-] (66. J. Strohalm [-] ) , M. Majkut [-] (87. O. Bártek [-] ) , T. Wilk [-] , A. Hloušek [-] , V. Fiedor [-] (63. D. Kroupa [-] ) , L. Uhlík [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-] , P. Hruzík [-] (78. R. Pytlík [-] )

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - P. Šťastný [-] (74. J. Petr [-] ) , L. Chalupa [-] (87. R. Šaran [-] ) , J. Konrád [-] , K. Molnár [-] , T. Murin [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , O. Malina [-] , D. Staff [-] , Z. Sommer [-]

ŽK: 30. A. Hruzík , 37. A. Hloušek , 53. L. Uhlík , 79. T. Hruzík , 90. D. Kroupa - 73. T. Murin , 79. D. Vavroš . ČK: 74. T. Murin .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - PODRACKÝ Pavel, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: výhra hostů

Pokud Jakubčovicím nezvlhne střelecký prach, tak by si mohly vzít další tři body. Tip 2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích