1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá těsně vyhrála


Branky


21

Rozhodující branka padla dvacet minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Bělá byla v sobotním utkání proti Štěpánkovicím považována za jasného favorita, ale ve svém vratimovském azylu se tentokrát na body pořádně nadřela. Hosté od začátku působili velice nebojácným dojmem, když se dokonce mohli dostat do vedení. Grigarčík se totiž řítil zboku na gólmana Preisnera, ale z úhlu rozvlnil pouze boční síťku. Štěpánkovického trenéra Samsona pořádně nadzdvihla situace z 29. minuty. Liška nejprve fauloval domácího Wendtnera, který se šel okamžitě mstít a srazil Lišku rukama na zem. Rozhodčí Boráň mu však udělil jen žlutou kartu, takže Stará Bělá stále živila šance na vítězství. Ve druhém poločase padla jediná branka, která rozhodla o osudu celého utkání. Jejím autorem se stal po dlouhém autu domácí Malík, když trošku se štěstím překonal gólmana Michala Tomíčka – 1:0. Štěpánkovice se samozřejmě snažily vyrovnat, jenže mnoho příležitostí si nevypracovaly. Výjimku tvořil pouze pokus Husovského, který zaplul těsně vedle tyčky. V závěrečné čtvrthodince opět vzplály na trávníku emoce, protože Wendtner atakoval v přerušené hře Harazima a tentokrát už vyloučení neušel. Cennou remízu si ovšem hosté nezajistili, takže v nové sezoně stále čekají na první soutěžní bod.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): Náš výkon byl strašný, protože jsme se přizpůsobili hře soupeře. Dostali jsme zbytečně červenou kartu a nedokázali jsme proměnit gólové šance. Rozhodl dlouhý aut do šestnáctky, který hlavou do sítě umístil Malík. Výhra byla vydřená, ale tři body jsou doma a to je hlavní.

TJ Sokol Štěpánkovice
Jaroslav Samson, trenér Štěpánkovic: „Domácí mě trošku zklamali, protože to byl vyloženě remízový zápas. My jsme se soupeřem drželi krok a podle mě jsme měli hrát více než hodinu přesilovku, jenže domácí hráč dostal pouze žlutou kartu. Pak jsme navíc obdrželi úplně laciný gól po dlouhém autu, což nám vzalo aspoň remízu. Herně se zvedáme, ale body stále nemáme.“



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Petrovský [-] (46. P. Palubjak [-] ) , M. Lišaník [-] , J. Vidiševský [-] (78. A. Akritidis [-] ) , D. Kožík [-] (82. M. Benko [-] ) , P. Firášek [-] (46. D. Charvát [-] ) , O. Malík [-] , O. Pytlík [-] , A. Akritidis [-] , M. Wendtner [-] , T. Brezovský [-] (62. J. Kačer [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - M. Liška [-] , D. Novák [-] (6. P. Grygarčík [-] ) , R. Krzisch [-] , D. Mosler [-] , J. Dluhoš [-] , J. Tomíček [-] , R. Husovský [-] , L. Stříbný [-] (66. M. Samson [-] ) , F. Stromský [-] (72. J. Machala [-] ) , M. Grigarčík [-] (64. P. Benek [-] )

ŽK: 20. O. Malík , 29. M. Wendtner - 61. L. Stříbný , 65. M. Liška . ČK: 75. M. Wendtner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - PETROŠ Radim, KARAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: výhra domácích

Hosté nejsou zrovna v dobré pohodě, takže domácí družina si s nimi bez problémů poradí. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích