Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště doma nestačilo na Chrást


Branky


9

Hned sedm zraněných hráčů chybělo Hradišti v domácím zápase proti Chrástu a to se podepsalo na výsledku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:3 po prvním poločase

Spartak Chrást zavítal v rámci šestého kola do Hradiště. Jednalo se o souboj dvou týmů z opačných konců tabulky a podle toho taky hra vypadala. Hosté byli od první minuty na hřišti lepším celkem a za složitého počasí šli zaslouženě do vedení. Ve 13. minutě se trefil tradiční střelec Patrik Švajcr. O několik minut později, konkrétně ve 20. minutě na 0:2 zvyšovala letní posila Chrástu Lukáš Zelinka. Ve 27. minutě přidal třetí branku do sítě domácích Josef Vitouš a gólově tak uzavřel první poločas. Do šaten šli hosté se zaslouženým třígólovým náskokem.

Spartak přidal další dva góly

Po návratu ze šaten se hosté rozhodli domácím ještě přidat nějaký rychlý gól. To se jim povedlo v 54. minutě a postaral se o to zkušený Martin Bórik. O osm minut později zvyšoval svým druhým zásahem v zápase Josef Vitouš a Hradiště tak obdrželo nepopulárního bůra. To bylo co se týče gólů v zápase všechno a více se toho už neudálo. V zápase nepadla žádná žlutá karta což nebývá moc zvykem a za to je třeba oba týmy pochválit za čistou hru. Lepším týmem tentokrát byl Chrást a posunul se na druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Dan Štěrba (trenér): Bez sedmi našich zraněných hráčů základní sestavy jsme proti výbornému týmu Chrástu bohužel neuspěli. Kluci však podali dobrý výkon, ale na body to nestačilo.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - V. Pikhart [-] , J. Ženíšek [-] , M. Laštovka [-] , K. Dendis [-] (68. P. Bejček [-] ) (68. P. Bejček [-] ) - J. Němeček ml. [-] (77. T. Květoň [-] ) (77. T. Květoň [-] ) , V. Krušina [-] , M. Furár [-] , J. Rucký [-] , P. Kočí [-] - F. Šperl [-] -

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - L. Zelinka [-] , P. Bruj [-] (57. J. Süsz [-] ) (57. J. Süsz [-] ) , J. Špánek [-] (81. V. Černý [-] ) (81. V. Černý [-] ) , J. Vitouš [-] , P. Švajcr [-] (46. J. Šuster [-] ) (46. J. Šuster [-] ) , M. Bórik [-] , A. Brýla [-] , T. Doležal [-] , T. Rada [-] , R. Pour [-]

Hráči zápasu: J. Vitouš .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: MYTISKA Leoš - ČERVENÝ Daniel (N), RYBA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Miroslav Jaroušek
Tip experta: výhra hostů

Chrást si odveze hladkou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích