Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 10:30

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkáni dvou rezervních týmů zvládli lépe domácí


Branky


15

Na hřiště Lhoty přijelo béčko Černic, které vyzvalo rezervu Lhoty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za stavu 2:2

Do zápasu vstoupily oba týmy nějak tak podobně a jednalo se o vyrovnaný souboj. Ve 21. minutě se domácí ujali vedení zásluhou Sulka. Radost jim však dlouho nevydržela, protože o minutu později vyrovnával na 1:1 Hacker. Po dvou brankách hned po sobě se hra na chvíli uklidnila. Ve 34. minutě se domácí opět ujali vedení, prosadil se Paul. Pár minut nato dokázali hosté opět vyrovnat skóre. Tentokrát se trefil Toman. V první půli početná divácká kulisa viděla vyrovnanou hru a do kabin se tak šlo za remízového stavu 2:2

Výhru dvěma góly vystřelil Eliášek

Hned na začátku poločasu obdržel žlutou kartu obránce domácích Švík. Kolem 50. minuty domácí zahrávali po faulu pokutový kop, který však dokázal brankář Setikovský zneškodnit a fanoušci Lhoty si tak museli na gól ještě počkat. Ten přišel v 60. minutě a dal ho osmnáctiletý útočník Eliášek. Ten samý hráč se dokázal prosadit i o šest minut déle a domácí tak odskočili už o dva góly. Hosté z Černic se ještě pokoušeli o vyrovnání, ale už jim docházely síly. Všechny tři body tak zaslouženě zůstávají ve Lhotě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera (trenér): Zasloužené vítězství, stále jsme byli o gól napřed a trochu lacině si nechali dvakrát vstřelit vyrovnávající branku. Pak jsme neproměnili penaltu, ale vzápětí jsme dvěma góly zápas rozhodly v náš prospěch.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (trenér): První poločas vyrovnané utkání z obou stran. Po obdrženém gólu jsme vždy po chvíli vyrovnali. Druhou půli jsme ztráceli fyzicky a bohužel jsme měli pouze 2 náhradníky, takže jsme nemohli vystřídat větší počet hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] (46. M. Bečaver [-] ) , M. Šindelka [-] (37. M. Cink [-] ) , V. Sulek [-] (74. M. Drapák [-] ) , D. Fikerle [-] , V. Fiala [-] , J. Langer [-] , L. Novák [-] , J. Eliášek [-] (74. J. Brož [-] ) , P. Nový [-] , J. Švík [-] (50. O. Touš [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Setikovský [-] - K. Kuncl [-] , M. Chvojka [-] , P. Mastný [-] , J. Vlk [-] (61. J. Miletínský [-] ) , P. Toman [-] , M. Kozák [-] (67. T. Engl [-] ) , L. Táborský [-] , Z. Hacker [-] , J. Pipaš [-] , M. Trnka [-]

ŽK: 8. V. Fiala , 48. J. Švík , 88. J. Brož .
Hráči zápasu: J. Eliášek - Z. Hacker .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - SMOLA Lukáš, MYTISKA Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Vojtěch Syrovátko
Tip experta: výhra hostů

Utkání bez jasného favorita. Moc gólů neočekávám, rozhodovat budou detaily. Zkusím výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů