M. Dobrý 25.
M. Dobrý 40.
M. Dobrý 55. (p.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letné vystřílel výhru hattrickem Dobrý


Branky


25. M. Dobrý , 40. M. Dobrý , 55. M. Dobrý (p.)
15

Zápas byl plný šancí, se spoustou rohů. Vodní stavby prohrály potřetí a jsou poslední...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila 2:0 pro domácí

Zápas oba týmy pojaly velmi útočně. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Ze začátku si více příležitostí vypracovali hosté, ale neproměnili ani jednu. Letná tak šla ve 25. minutě do vedení. Po centru z levé strany se trefil hlavičkoval sváteční hlavičkář Martin Dobrý a odstartoval tak svůj střelecký koncert. Ke konci prvního poločasu využil špatné rozehrávky hostů a po vypíchnutí balónu střelou k pravé tyči upravil poločasové skóre na 2:0 pro Letnou.

Dobrý zkompletoval z penalty hattrick

Ve druhé půli byl obraz hry stejný jako v té první a šance byly na obou stranách. Po úniku Martina Smoláka po pravé straně museli hosté hasit šanci i za cenu faulu, což se jim vymstilo, protože byli potrestáni pokutovým kopem. Hráči i fanoušci si vyvolali Martina Dobrého a ten nekompromisní střelou k levé tyči završil hattrick. Konec zápasu patřil hostům, ale všechny jejich šance dokázal brankář Fryč pokrýt a uhájil tak čisté konto. Domácí pak ještě nevyužili svoji gólovou šanci, kdy se sám na brankáře řítil Metal. Zápas tedy skončil výhrou 3:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák (kapitán): Zápas nabídl hodně gólových šancí na obou stranách. Hra se přelévala od jedné brány ke druhé. Za nás se třikrát prosadil Martin Dobrý. Čisté konto udržel náš brankář Fryš a my tak zaslouženě zvítězili.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Máj [-] , D. Tureček [-] (64. J. Diviš [-] ) , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] (85. J. Vričan [-] ) , M. Smolák [-] , M. Štádler [-] , M. Dobrý [-] (64. J. Metal [-] ) , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-] (67. D. Krejčíř [-] )

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Sinkule [-] - T. Bláha [-] (16. M. Pavlíček [-] ) , J. Větrovský [-] , J. Hubač [-] , M. Michálek [-] , M. Novák [-] - Z. Wočadlo [-] , M. Lochman [-] , M. Nolč ml. [-] (80. V. Syrovátko [-] ) - J. Fiala [-] , P. Hrdlička [-] -

Hráči zápasu: R. Fryš , M. Dobrý - M. Lochman .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kostelník Lumír - PASTYŘÍK Tadeáš, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Vojtěch Syrovátko
Tip experta: výhra hostů

Bylo by hodně špatné, kdybych volil cokoliv jiného než naši výhru. Výkony celého týmu se postupně zlepšují a věřím v první body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích