0:5
(0:1)
15. K. Kuncl
47. M. Müller
58. J. Vlk (p.)
65. M. Rubáš (vl.)
81. E. Eger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice daly Chotíkovu bůra


Branky


15. K. Kuncl , 47. M. Müller , 58. J. Vlk (p.) , 65. M. Rubáš (vl.) , 81. E. Eger
10

V Chotíkově se střetly rezervy Černic a domácího Chotíkova, jejichž A týmy hrají v krajském přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Kuncl poslal hostující Černice do vedení

Do Chotíkova zavítalo favorizované béčko Černic, které minulý rok bojovalo o postup do B třídy. O snahu je však připravila vynucená pauza způsobená koronavirem. Hosté začaly aktivně a od začátku byly na hřišti lepším týmem. V 15. minutě zápasu otevřel skóre kapitán Kamil Kuncl. Do konce první půle byl k vidění fotbal, který sice nějaké šance nabídl, ale žádný gól už nepadl. Do šaten šly tedy oba celky za stavu 0:1.

Hosté po poločase přidali ještě čtyři góly

Po poločasovém návratu na hřiště opět výborně začaly Černice. Ve 47. minutě si gól připsal Marek Müller, který dal týmu dvougólový náskok. V 58. minutě byl proti Chotíkovu nařízen po faulu Rubáše pokutový kop. Balón si postavil Jaroslav Vlk a síť rozvlnil potřetí. Smolařem zápasu byl Michal Rubáš, který si po zaviněné penaltě vstřelil v 65. minutě zápasu vlastní gól. Černice dál pokračovaly v aktivní hře. Gólem byl v 81. minutě odměněn útočník hostí Erik Eger. Fanoušci domácích, kteří se přišli na zápas podívat viděli 5 branek v síti jejich týmu a žádný vstřelený gól, ikdyž své stoprocentní šance domácí taky měli, ale narozdíl od soupeře nedokázali žádnou z nich proměnit. Černice roli favorita dokázaly s přehledem potvrdit a ukázaly, že opět budou bojovat v tabulce hodně vysoko a snažit se o postup do vyšší soutěžě, tedy 1. B třídy.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler (hrající trenér): Černice byly po celý zápas lepším týmem. Měli určitě více šancí než my. Fotbal se hraje na góly a ten mi nedali ani jeden. 3 body si zaslouženě odvezli hosté z Černic.




Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - D. Smutný [-] , L. Kaprál [-] , M. Rubáš [-] , J. Kastl [-] , P. Čech [-] (46. R. Ježek [-] ) , P. Malata [-] (67. P. Oulík [-] ) , D. Vacek [-] , M. Hauer [-] , J. Pechler [-] , K. Pachl [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Setikovský [-] - J. Vlk [-] , Z. Hacker [-] , E. Eger [-] , J. Pipaš [-] (56. P. Mastný [-] ) , L. Táborský [-] (67. T. Engl [-] ) , K. Kuncl [-] (61. M. Kozák [-] ) , M. Chvojka [-] , K. Zeliński [-] , M. Trnka [-] , M. Müller [-]

ŽK: 58. M. Rubáš .
Hráči zápasu: L. Kaprál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ŠLAJS Jakub, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Pavel Vacek
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají kvalitní kádr. V Chotíkově bez problému zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů