Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi zajímavý zápas skončil vítězstvím pro Letnou


Branky


10

Tým Letné, který značně omladil přivítal na svém hřišti po nucené pauze Prazdroj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po druhé žluté musel do sprch domácí Gärtner

Úvod zápasu patřil hostům, kteří byli aktivnějšími a nebezpečnějšími. Dokonce zahrávali pokutový kop, který dokázal zlikvidovat gólman Radek Fryš. Z ojedinělého brejku však dokázali skóre otevřít letenští, kdy po krásné akci mládí zakončoval ve 30. minutě Petr Sýkora. Po dvou minutách od vstřelené branky viděl druhou žlutou Gärtner a musel ze hřiště. Vyloučení tlak hostů ještě znásobilo, ale domácí vedení 1:0 udrželi do konce poločasu.

V poslední minutě vystřelil domácím výhru dorostenec Sýkora

Po pár minutách hosté vyrovnali, konkrétně se trefil VachovecTímto gólem hosté ožili, ale byla to opět Letná, která šla po brejku v 54. minutě do vedení zásluhou Milana Štádlera. Hosté stále tlačili na pilu a měli víc ze hry. Skóre dokázali otočit během dvou minut se dvakrát prosadil Jandoš, 2:3. To už napovídalo, že si Prazdroj proti oslabenému soupeři výsledek pohlídá, ale divoký zápas ještě neskončil. V 77. minutě přišel na plac Martin Dobrý a o minutu později se radoval z vyrovnávajícího gólu, kdy vymetl šibenici ze 30 metrů. Když už to vypadalo, že zápas bude směřovat do penaltového rozstřelu, proměnil v poslední minutě samostatný únik Sýkora a tři body zůstaly na Letné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák (kapitán): Jednalo se o první zápas v nové sezóně a nikdo nevěděl jak na tom jednotlivé týmy budou. My jsme výrazně omladili a soupeře jsme chtěli oběhat. Což se ale nepovedlo a přizpůsobili jsme se jejich tempu. Řekl bych, že tým hostů byl po většinu zápasu lepší, ale my jsme byli efektivnější v zakončení a i v oslabení jsme dokázali zvítězit. Chtěl bych pochválit rozhodčí, kteří divoký zápas dobře zvládli.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] (71. D. Krejčíř [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Borkovec [-] (50. D. Tureček [-] ) , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , V. Skalský [-] (53. J. Diviš [-] ) , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-] (77. M. Dobrý [-] ) , D. Máj [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Ranš [-] , T. Kratschmer [-] (46. F. Spiegel [-] ) , P. Kratochvíl [-] , F. Kotka [-] (70. J. Diviš [-] ) , P. Brichcín [-] (60. J. Felgr [-] ) , L. Jandoš [-] , P. Hyneš [-] , J. Hostička [-] , D. Urie [-] , M. Vachovec [-]

ŽK: 23. J. Gärtner , 62. S. Žák , 82. D. Krejčíř , 86. M. Štádler - 25. M. Ranš . ČK: 32. J. Gärtner .
Hráči zápasu: R. Fryš , P. Sýkora - M. Ranš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - ŠNAJDR David, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Pavel Vacek
Tip experta: výhra domácích

Hosté nebudou domácím stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza