3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice rozhodly o výhře nad Mokrým až ve druhém poločase


Branky


23. J. Rajtr , 47. J. Rajtr , 72. T. Buus - 15. P. Houska
10

Fotbalisté Nových Hodějovic zaskočili loňského půlmistra! Domácí tým v rámci 6. kola III. třídy porazil na domácí půdě Mokré 3:1, když o své výhře rozhodl až v průběhu druhého poločasu. Střelecky se dvakrát prosadil Jaroslav Rajtr a jednou Tomáš Buus.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

V Nových Hodějovicích nebyl problém s počtem fanoušků v souvislosti s nařízením ministra Prymuly. První poločas se hrál vyrovnaný fotbal. Do vedení šli hosté, kteří využili nedůrazu domácích a hezkou individuální akci zakončil Petr Houska - 0:1. Domácí pak vyrovanali dorážejícím Jaroslavem Raitrem - 1:1. Další šance zůstaly na obou stranách nevyužity a tak se do kabin odcházelo za remízového stavu.

Domácí berou všechny body

Ve druhé půli domácím pomohl vedoucí gól Jaroslava Raitra, který se prosadil po parádně zahrané standardní situaci. Dalších dvacet minut bylo ale Mokré jasně lepším týmem, vyloženou šanci si ale nevypracovali. Leckdy měli i smůlu. A tak trestali domácí, kdy z brejkové situace předložil Carda míč před prázdnou bránu Tomáši Buusovi, který dal na konečných 3:1. Nové Hodějovice se díky této výhře bodově dotáhly na svého soupeře a jen díky horšímu skóre jsou na pátém místě. 

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Do zápasu jsme šli motivovaní a odhodlaní uspět i kvůli trenérovi, který má v Mokrém syna. Celý zápas jsme odmakali, nechali na hřišti vše a nakonec i vyhráli. Spokojenost, poseděli jsme po zápase a kéž by nám ten elán vydržel i na Včelnou.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - M. Rudolf [-] , T. Buus [-] , P. Hrubý [-] , M. Hrdlička [-] , M. Svoboda [-] , T. Carda [-] , P. Morong [-] , L. Vališ [-] , P. Janovský [-] , J. Schaffelhofer [-]

TJ Mokré
M. Vaňas [-] - J. Dvořák [-] , R. Rottner [-] , P. Štumbauer [-] , P. Kaše [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , V. Klement [-] , L. Tancer [-] , M. Kössl [-] , R. Beneda [-]

ŽK: 65. R. Beneda , 67. V. Klement .
Hráči zápasu: J. Rajtr , M. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - SAIKO Oldřich (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: remíza

Hodějovice jsem hrát neviděl, Mokré nás porazilo minulý týden. Vzhledem k tomu, že nám dali jen 4 góly a nás nechali skórovat dvakrát, nejsou v kdovíjaké formě a v Hodějovicích nevyhrají.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

domací vyhrají rozdílem třídy