Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice v divoké přestřelce remizovaly s Vrábče 3:3


Branky


9

Zápas Vrábče s Dívčicemi ve 3. kole III. třídy nabídl gólové hody. Nakonec utkání skončilo remízou 3:3. Hosty poslal do vedení kanonýr Ježek a Strnad, ale domácí dokázali ve druhé půli srovnat díky Müllerovi a F. Ohrazdovi. Na druhý gól ovšem bleskově odpověděl opět Ježek, který vrátil o chvíli později svým druhým gólem v zápase vedení hostům. Jenže v 88. minutě i domácí našli svého hrdinu, srovnal Š. Ohrazda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Ježek

Na první brankovou příležitost zápasu se čekalo do osmé minuty, kdy po kombinaci Ježka a Valenty vybídl ke skórování Čuhaje. Posledně jmenovanému ve velkém vápně chybělo k míči pár centimetrů, výběh brankáře Berana přišel za vteřinu dvanáct. Za pět minut domácím fanouškům naopak zatrnulo, když napadající Strnad nevyužil chyby v rozehrávce Vrábče. V minutě čtrnácté sklidil potlesk Valenta za pohlednou jedovku z levé strany, kterou brankář domácích pouze vyrazil před sebe. Z následných tří rohových kopů o minutu později mohli dívčičtí rovněž těžit, Čuhaj za asistence Petružálka hlavičkoval do dobře připravené náruče gólmana domácích. Ve 37. minutě se prosmýkl po levé straně útočník Michal Ježek a tvrdou střelou nedal brankáři Beranovi šanci. Domácí hráči se dostávali do šancí pouze sporadicky a většina jejich střel končila vysoko nad brankou Kácala. Zbytek úvodního dějství už další větší šance nenabídl a tak se odcházelo za jednobrankového vedení hostujících fotbalistů.

Domácí těsně před koncem vyrovnali

Do druhého poločasu vstoupily na výbornou Dívčice, když z hranice velkého vápna se ze středu prosadil Václav Strnad. Útočník hostí hlavičkou přehodil vyběhnutého brankáře, který už nestačil zareagovat. Vypadalo to, že si jdou hosté pro tři body. Časomíra přičetla pouhé dvě minuty a mohlo být sníženo, domácí nastřelili břevno, ale to bylo zatim jen pouhé varování. Po vůbec první pořádné šanci ve druhém poločase hlavičkoval na malém vápně Jan Muller a Kácal plachtil v 60. minutě k pravé tyči marně. V 72. minutě už bylo srovnáno, hosté ztratili míč na své polovině, obrana nezachytila náběh Františka Ohrazdy a ten pohodlně zakončil. V 81. minutě si po rohu naběhl na míč Michal Ježek a jeho tvrdá rána skončila v domácí bráně. Za průběh druhého poločasu si domácí bod zasloužili a nakonec ho i vydřeli. Štěpán Ohrazda, se stal hrdinou duelu a dvě minuty před koncem srovnal stav na konečných 3:3, když se prosadil důrazem na malém vápně a nechytatelně zakončil pod břevno.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): V první půli jsme nebyli důrazní tak, jak jsme si představovali. Vrábče mělo dvě nebo tři pološance, které neproměnili. Poločasový výsledek 0:1 byl z našeho pohledu dobrý. V tom druhém jsme si to měli uhrát. Vedli jsme, ale udělali jsme obrovské chyby, které domácí potrestali. Remíza spravedlivá asi není, ale vyhrát jsme si asi nezasloužili za to co jsem zase předvedli.



Sestavy


TJ Vrábče
J. Beran [-] - L. Koclíř [-] , K. Bašta [-] , M. Filištein [-] , P. Sedlický [-] , J. Vejskrab [-] , S. Knytl [-] , M. Lávička [-] , J. Müller [-] , F. Ohrazda [-] , Š. Ohrazda [-]

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - D. Petružálek [-] , O. Šťastný [-] , J. Hájek [-] , V. David [-] - V. Valenta [-] , J. Valenta [-] , V. Strnad [-] , S. Rejdal [-] - M. Čuhaj [-] , M. Ježek [-] -

ŽK: 75. O. Šťastný , 78. L. Valenta .
Hráči zápasu: Š. Ohrazda - M. Ježek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - VÉVODA Jiří (N), MAREŠ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Captain a ikona domácích Míša Vrba určitě udělá všechno pro to, aby body zůstaly doma, na partu kolem kanonýra Ježka to ale stačit nebude.