Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov "B" porazil Nové Hrady


Branky


17

V utkání mezi domácím Rudolfovem "B" a hosty z Nových Hradů se dal očekávat boj o každý míč, protože oba týmy si doposud moc bodů do tabulky nepřipsaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařila vstřelit vedoucí branka těsně před odchodem do šaten

Již od úvodních minut se slova potvrdila. Aktivněji a lépe začali domácí fotbalisté, kteří drželi častěji míč na svých kopačkách. Poprvé se do větší šance dostali v 17. minutě, kdy po pěkné akci zakončoval P. Bláha nad hostující branku. Hosté, vedeni špílmachrem M. Silmbrodem, se dostali do zakončení až ve 26. minutě, ale T. Kořínek zcela minul domácí branku. Hra se převážně točila kolem půlící čáry, když v tom domácí dobře zakombinovali a V. Dvořák v 35. minutě pěknou střelou trefil břevno za zády J. Tomáška. To, jakoby, domácí ještě více nakoplo, byli častěji na míči a těsně před koncem první části se také dostali do vedení. V 45. minutě zatáhl Marek Kešner míč a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. Pár vteřin po tomto vedoucím gólu domácích skončil první poločas.

Byť domácí brzy odskočili na rozdíl 4 branek, hosté zápas stihli ještě zdramatizovat

Druhá část utkání začala stejně, jako skončila ta první. Domácí byli aktivnější a hned ve 48. minutě navýšil vedení Patrik Bláha střelou z hranice vápna - 2:0. Hosté se po obdržené brance snažili převzít tempo hry a v 53. minutě zakončoval J. Petr, s jehož střelou si poradil domácí brankář D. Keřka. Rudolfovští hráči po ose V. Dvořák, M. Kešner a Martin Kocina pěkně zakombinovali a v 58. minutě poslední jmenovaný navýšil skóre na 3:0 pro domácí. Hosté poté prostřídali, nasadili mladší běhavé hráče, kterým chvilku trvalo, než se dostali do tempa hry. Přesto v 65. minutě po pěkné souhře zakončoval M. Silmbrod nad domácí branku. V 68. minutě zahrával domácí J. Justin rohový kop, na míč si naběhl Marek Kešner a pěknou hlavičkou navýšil vedení domácích - 4:0. Tři minuty na to v 71. minutě po pěkné přihrávce propálil vše, co mu stálo v cestě, hostující hráč Martin Silmbrod a bylo sníženo - 4:1. Hosté od té doby ovládali hru a v 77. minutě po další pěkné přihrávce za domácí obranu opět hostující Martin Silmbrod vstřelil druhou branku svoji i svého mužstva - 4:2. Po rozehrání ve středovém kruhu byla vidět na domácích hráčích trocha nervozity a proto se už snažili, hrát více na jistotu. Když už se blížil konec utkání, v 88. minutě se ještě do zakončení dostal domácí M. Kocina z velké dálky, ale mířil nepřesně. Tím se v podstatě zápas dohrál a domácí získali všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí týmu ): Na domácí utkání s Hrady jsme se pečlivě připravovali, jelikož jsme potřebovali bodovat jako sůl. Ale věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, protože mají v kádru spoustu šikovných hráčů, v čele s vynikajícím Martinem Silmbrodu. K samotnému zápasu si myslím, že jsme vyhráli zcela zaslouženě, ale musím uznat, že Hrady bojovaly až do konce a zmiňovaný Martin Silmbrod nám dal dva góly. Klukům bych za výkon a hlavně vítězství chtěl poděkovat. Jen škoda, že už si asi na podzim nekopneme.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Rudolfov nám udělil velkou lekci z produktivity. Hrál se vcelku hezký a vyrovnaný fotbal, ale zatím co my se v koncovce trápili, tak soupeř pálil neomylně. Všechny jejich góly navíc pramenily jen z našeho nedůrazu ve vápně a o to víc mrzí. Musím ale zase ocenit spoluhráče, že i když už byl zápas prakticky ztracen, tak dál bojovali a díky našemu korigování skóre ten konečný výsledek aspoň nevypadá až tak hrozně.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - R. Bouchal [-] , M. Kocina [-] , J. Justin [-] , M. Kešner [-] , P. Bláha [-] , V. Dvořák [-] , F. Peiger [-] , D. Podhrázský [-] , P. Kryeziu [-] , J. Tušl [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Jelínek [-] - M. Zajac [-] , L. Zvánovec [-] , J. Petr [-] , P. Silmbrod [-] , V. Jelínek [-] , K. Šedivý [-] , J. Stiskala [-] , M. Silmbrod [-] , T. Kořínek [-]

ŽK: 37. D. Podhrázský - 30. J. Stiskala , 73. J. Petr .
Hráči zápasu: M. Kešner , P. Bláha - M. Silmbrod .
Místo: Rudolfov. Rozhodčí: GRANEC Robert - BUŘIČ Josef, VALENTA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:09

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: výhra hostů

Rudolfov je pro mě zakletá destinace. Tam jsem vyhrál naposledy snad někdy v žáčcích. Jen jdu po tom jejich chodníčku a už mám osypky. Ale je na čase to zlomit! Chce se mi sice dát kříž, ale mohl bych být obviněn ze sázkařského ovlivňování zápasu a tedy budu věřit sympatickým hostům.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích