0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bezbranková remíza v duelu rezerv Jankova a Rudolfova


Branky


14

V sobotu se na „Perštátě“ utkaly „A“-týmy Rudolfova a Jankova. V tomto okresním derby zvítězili hosté v poměru 3:1. V neděli přišla na řadu odveta rezervních týmů, kde se diváci branky bohužel nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl minimum gólových šancí

V Dubném byli mírným fovoritem domácí, kteří poslední dva duely zvítězili, ale tentokrát se proti skvěle chytajícímu D. Keřkovi gólově neprosadili. Oba celky měly ve svých sestavách několik pendlů a zápas byl poměrně vyrovnaný, byť domácí měli více gólových příležitostí. Jenže v prvním poločase po rohovém kopu poslal M. Benda hlavou míč pouze do břevna a v další možnosti neuspěl M. Prediger, který při zakončení chviličku zaváhal a obránci ho poté odzbrojili. Rudolfov nehrál špatně, ale výraznější příležitost si nevypracoval.

Ve druhém dějství se předvedli hlavně brankáři a žádný neinkasoval

Podobný průběh přineslo i druhé dějství. Zápas se víceméně odehrával mezi šestnáctkami a velkých šancí příliš nebylo. Přesto se nějaké našly. Největší měl opět domácí M. Benda, který se dobře zbavil protihráče, ale následnou střelu levou nohou mu D. Keřka vyrazil. Na druhé straně čelil několika střeleckým pokusům gólman D. Havlíček. Se dvěma si poradil, při třetím měl trochu štěstí, když míč proletěl těsně vedle tyče. Brankou neskončil ani závar v domácím vápně po rohovém kopu, kdy hosté míč do místa určení nedotlačili. Z domácích to zkoušeli postupně ještě střelami ze středních vzdáleností D. Šindelář, O. Maxa a M. Maurer. D. Šindelář zamířil vysoko nad a O. Maxově pokusu chyběl zhruba metr. M. Maurerův pokus v 89. minutě byl výstavní, směřoval do šibenice, ale perfektním zákrokem se blýskl D. Keřka v hostující brance a Rudolfovu zachránil bod.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Tomáš Bürger ( trenér ): Bylo to vyrovnané utkání, které by rozhodla jediná branka. Myslím si, že jsme k ní měli blíže my, ale soupeřův brankář měl svůj den. Jednou mu pomohlo i břevno. Kvituji, že jsme udrželi čisté konto, což je vždycky dobré pro dobrý pocit celého týmu. Za výkon bych pochválil Václava Jirkovského, který se vrátil po nemoci a neskutečně toho naběhal. Nyní nás čeká zápas v Úsilném, kde budeme chtít jednoznačně vyhrát.

SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí ): Do zápasu s Jankovem jsme jeli s jasným cílem, bodovat. Domů si odvážíme bod a myslím si, že po vývoji celého utkání je remíza spravedlivá. Já doufám, že se už chytneme a začneme ty body taky sbírat. Chtěl bych vyzdvihnout výkon našeho brankáře Davida Keřky, který měl dva těžký zákroky a podržel nás. Dík patří celému týmu za odmakaný celý zápas.



Sestavy


SK Jankov B
D. Havlíček [-] - J. Kotnauer [-] , F. Černý [-] , L. Simandl [-] - M. Maurer [-] , O. Maxa [-] , V. Homoláč [-] , J. Beníšek [-] , V. Jirkovský [-] - - M. Benda [-] , S. Kysela [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Foglar [-] , M. Kešner [-] , M. Kocina [-] , F. Peiger [-] , J. Osmani [-] , P. Bláha [-] , D. Říha [-] , D. Podhrázský [-] , A. Bajer [-] , P. Kryeziu [-]

ŽK: 89. M. Maurer - 67. P. Bláha , 75. J. Osmani , 80. F. Peiger , 89. D. Podhrázský .
Hráči zápasu: D. Havlíček , V. Jirkovský - D. Keřka .
Místo: Dubné. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - PAVLÍK Michal (N), DVOŘÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: výhra domácích

Obě mužstva budou hrát otevřený fotbal a čekám gólové hody. O jeden ale vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích