1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jankova si odvezla všechny body z Římova


Branky


12

Do Římova přicestoval v tabulce sousedící soupeř z Jankova. Každý z týmu vstupoval do utkání v jiném rozpoložení, neboť domácí v minulém kole odjeli s nepořízenou ze hřiště leadera soutěže ze Zlivi a rezerva Jankova si připsala vysoké vítězství v domácím prostředí proti Novým Hradům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se do poločasu ujali vedení

V začátku utkání měli mírnou převahu hosté a navíc jim nebyl uznaný gól, který vstřelil z přímého kopu M. Prediger. I když hosté dále neměli mnoho příležitostí, branky se přesto dočkali ve 23. minutě, když po pěkné individuální akci zakončené střelou k pravé tyči je poslal do vedení Matěj Prediger, jehož druhý gól se tentokrát už do statistik zápasu zapsal - 0:1. Po obdržené brance se hra vyrovnala a ke konci poločasu začali být aktivnější domácí hráči, ale žádnou vyloženou šanci na vyrovnání si nevytvořili.

Z minima hosté využili maximum a udrželi jednogólový náskok

Po přestávce aktivita domácích nepolevovala a přinesla i vyrovnání, když v 58. minutě Jakub Daniel vyrovnal na 1:1. Po vyrovnávací brance byli stále aktivnější domácí, ale žádnou z příležitostí nedokázali proměnit a tak přišel zákonitě trest. Hosté využili první větší šanci ve druhém poločase a v 72. minutě proměněným přímým kopem se prezentoval opět Matěj Prediger a podruhé poslal Jankov do vedení - 1:2. Zbývajících dvacet minut se domácí snažili o vyrovnání, ale v zakončení chyběla přesnost nebo důraz.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Bohužel bez bodu, takže budeme muset uhrát 3 body někde venku.

SK Jankov B
Matěj Prediger ( hráč ): Od začátku jsme šli do zápasu s tím, že si jdeme pro 3 body. Hned na začátku jsem dal gól z přímého kopu, ale rozhodčí ho neuznal. Hráli jsme kombinační fotbal, napadali protihráče a to se nám vyplatilo, jelikož ve 23. minutě jsme vybojovali balón a já zpoza vápna skóroval na 1:0. Soupeř díky našemu týmovému výkonu neměl v první půli žádnou příležitost. Druhá půlka se nám tolik nedařila. Římov měl hodně šancí a vyrovnal. Tím pádem jsme se začali ještě více snažit a začali jsme mít šance zase i my. V 72. minutě jsme skórovali z přímáku, který jsem kopl na zadní tyč a gólem navýšil skóre na 2:1. Do konce zápasu to bylo hodně napínavé, až nahecované. Soupeř se snažil srovnat, což se mu ale nepovedlo a náš tým přes těžké podmínky vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - J. Daniel [-] , J. Fiala [-] , V. Tarasov [-] , M. Yakovenko [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , R. Brožka [-] , M. Michal [-] , P. Maršán [-] , P. Havlíček [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - S. Kysela [-] , J. Kotnauer [-] , F. Černý [-] , L. Simandl [-] - M. Maurer [-] , O. Maxa [-] , P. Stráda [-] , J. Beníšek [-] , V. Homoláč [-] - P. Šejnoha [-]

ŽK: 90. P. Maršík - 10. L. Simandl , 58. M. Maurer , 61. F. Černý .
Hráči zápasu: B. Šturma , M. Prediger .
Místo: Římov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - JÁNSKÝ Radek (N), BÜRGER Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Matěj MAURER
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že navážeme na výhru s Hradama, poradíme si i s Římovem a do tabulky si připíšeme další 3 body :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích