0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase mezi rezervami Lokomotivy ČB a Olešníku branka nepadla


Branky


17

K utkání 5. kola nastoupili proti sobě hráči rezervních týmů Lokomotivy ČB a hostujícího Olešníka/Temelínu. Jejich loňský podzimní zápas se odehrál na hřišti v Temelíně a Lokomotiva ČB si odvezla všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl pro oko diváka vcelku nezáživný

Celý první poločas se hrál i na okresní přebor podprůměrný fotbal bez vážnějších šancí. Hostujícímu týmu Olešníku "B"/Temelínu se navíc hned na začátku zápasu zranil matador Karel Klíma, který přišel mužstvo posílit až v průběhu letošní sezóny z Dobré Vody. Za zmínku jedné z mála šancí snad jen stojí dvě střely domácího dorostence Jakuba Martince, které se ale ke smůle domácích v síti soupeře nezatřepotaly.

Domácí neproměnili pokutový kop

Druhý poločas přinesl přeci jenom větší tlak domácích a z toho pramenící šance. Ale ani jedna střela gólem neskončila. Vysvobození mohlo pro domácí přijít dvě minuty před koncem, kdy byl ve vápně sražen C. Novotný. K nařízené penaltě se postavil Robert Fošum a prudkou střelou do horní tyčky potvrdil, že domácím nebylo dnes souzeno. Ještě větší pohroma pro domácí mohla přijít za další minutu, kdy hostující kapitán a bývalý hráč Lokotky Aleš Novák málem nachytal L. Kuruce hezkým dloubákem. Zápas tak skončil bez branek a početná návštěva diváků odcházela domů zklamaná. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( hráč ): Zápas se mi nehodnotí vůbec dobře. Dnes jsme měli jednoznačně vyhrát a pro nás jsou to určitě ztracené dva body. Ještě víc mě mrzí, že když přišlo tolik diváků, tak jsme jim nepředvedli vůbec nic.

FK Olešník B / Temelín
Pavel Hasil ( vedoucí týmu ): Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale postupně se nám zranili dva klíčoví hráči. Lokomotiva začala mít převahu, kterou však nezužitkovala ani na konci zápasu z pokutového kopu. Musím pochválit naše mužstvo za bojovný výkon.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - J. Kuchař [-] , Z. Gregor [-] , P. Fantyš [-] , S. Smrž [-] - S. Hlavinka [-] , J. Petrou [-] , M. Volák [-] , M. Veselý [-] - T. Kadlec [-] , P. Kříž [-] -

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - A. Kotlár [-] , V. Hanousek [-] , J. Bláha [-] , K. Klíma [-] , M. Gutwirth [-] , J. Knotek [-] , J. Kříž [-] , A. Novák [-] , O. Jirák [-] , P. Mach [-]

ŽK: 61. M. Gutwirth .
Hráči zápasu: L. Kuruc , Z. Gregor - O. Cihla , P. Mach .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ŠTĚPÁNEK Robert (N), JAROŠ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rezervě Olešníka se letos daří asi tak jako nám, proto kluci z lokády v pohodě vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích