2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká "B" si poradila s oslabenou sestavou Jankova "B"


Branky


17

Ve druhém domácím zápase rezervní tým Hluboké přivítal soupeře z Jankova, kterému se zatím příliš nedaří a připsal si pouze jediné vítězství na hřišti doposud bezbodového týmu Žabovřesk. Naopak domácí hráči nebodovali pouze v zápase se Zliví, ve kterém těsně prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli více ze hry, ale dokázali vstřelit pouze jednu branku

Začátek zápasu byl v režii domácího týmu, který se také velmi brzy dostal do vedení. Už ve 14. minutě zápasu využil chyby hostujících hráčů Lukáš Povišer a poslal tým Hluboké do vedení - 1:0. I poté si ještě domácí fotbalisté vytvořili několik nadějných příležitostí, ale hosté nadále odolávali. Jejich největší příležitost v první půli měl J. Beníšek, ale centrovaný balón nedokázal hlavou usměrnit do branky. Do kabin tedy odcházeli domácí s jednobrankovým náskokem.

Domácí přidali pojistku na své konečné vítězství

Druhá půle začala v duchu té první, Hluboká stále určovala tempo zápasu a držela více míč na svých kopačkách. To se opět promítlo i do skóre utkání, když v 60. minutě po chybě hostujícího hráče L. Simandla zvýšil domácí záložník Filip Dědina na 2:0. Hostům z Jankova se stále nedařilo ohrozit domácí branku a jedinou největší šanci měli po brejkové situaci, když L. Fajtl našel na velkém vápně kapitána L. Simandla, kde byl zcela sám a neobsazený, ale jeho zakončení skončilo možná až někde na místním zámku... I když domácí vítězství mohlo mít podobu vyššího skóre, všechny bodu zůstaly na Hluboké.



Ohlasy k zápasu



SK Jankov B
Lukáš Simandl ( hráč ): Na zápas jsme dorazili ve dvanácti lidech a první poločas nás Hluboká skoro k ničemu nepustila. Byla aktivní a také dala brzy gól, který jsme jí opět darovali po naší chybě. Druhý poločas byl trochu vyrovnanější, ale vzhledem k tomu, že jsme takřka neohrozili soupeřovu branku, odjíždíme bez bodu.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
D. Frcal [-] - V. Marek [-] , K. Štabrňák [-] , F. Dědina [-] , K. Jandera [-] , F. Brom [-] , L. Povišer [-] , J. Hrouz [-] , D. Říha [-] , T. Kučera [-] , J. Procházka [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Kotnauer [-] , J. Janeček [-] - J. Vokurka [-] , L. Fajtl [-] , J. Beníšek [-] , M. Maurer [-] - D. Šindelář [-] , T. Bürger [-] , S. Schvarz [-] - V. Homoláč [-]

ŽK: 76. L. Simandl .
Hráči zápasu: D. Frcal , L. Povišer .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - CHRT Aleš (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Souboj béček vyzní lépe pro domácí, kde bych viděl větší hráčskou kvalitu a zkušenost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích