Srubec si body rozdělil s Úsilným


Branky


17

Dvě dle průměrného věku nejzkušenější mužstva OP se utkala o body na hřišti Srubce, kam zavítal tým Úsilného. Favoritem byli spíš domácí hráči, kteří na úvod soutěže svá obě utkání vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odvolaná penalta a vedoucí gól fotbalistů Úsilného

Hrálo se nahoru dolů a šance byly na obou stranách, byť nebezpečnější příležitosti měli hosté. Poté, co se domácí dožadovali penalty za nastřelenou ruku, kterou sudí nejdříve odpískal, ale záhy zase odvolal, se do největší příležitosti dostali hosté. Po nedorozumění domácí obrany se k odraženému míči dostal P. Vazač kousek za půlicí čarou, v rychlosti se dostal na velké vápno a ve chvíli, kdy se chystal k zakončení, uviděl nabíhajícího spoluhráče v lepší pozici. Avšak ve snaze přihrát před prázdnou bránu byl nepřesný a míč skončil vedle brány. Zahrozit tak mohli opět domácí, ale hostující gólman M. Pomije byl pozorný. Při dalším útoku se už hosté radovali. P. Vazač utekl po lajně, počkal na náběh spoluhráčů, ale místo centru nejprve zasekl míč a pak poslal krásný oblouček na zadní tyč, odkud ve 20. minutě Rudolf Tábora otevřel skóre - 0:1. Zanedlouho to mohlo být již o dvě branky. Tentokrát z druhé strany poslal J. Čada prudký centr do malého vápna, ale P. Vazač trestuhodně z voleje bránu přestřelil. První půle byla lepší v podání voselna.

Srovnat skóre se domácím podařilo a padla i červená karta

Ve druhé půli se karty otočily a více příležitostí měli domácí, kteří se od začátku poločasu hnali za vyrovnáním. Hosté se do koncovky dostali jen sporadicky, nutno ovšem říci, že je k tomu nepouštěl hlavně pomezní praporek. Voselno tak opět podržel výborný M. Pomije v bráně. Hosté se branky dočkali po jednom z mnoha centrů do vápna, když hostující stoper na míč v 70. minutě nedosáhl a domácí Jan Hekrdla měl čas míč si zpracovat a pohodlně jej pak uklidit přesně k tyči - 1:1. V 75. minutě předvedl domácí hráč Jan Jindra zápasnický chvat na protihráči, za což bez váhání vyfasoval od sudího červenou kartu. Poslední slovo ale nakonec měli hráči voselna, kteří se ještě v závěru hnali za vítězstvím a mohli dvakrát udeřit. Nejprve po centru P. Vazače nedokázal ve složité situaci usměrnit míč na malém vápně M. Salibašič a po něm zpoza vápna vyprodukoval povedenou střelu J. Taušek, proti které se ovšem vyznamenal domácí brankář P. Smejkal.



Ohlasy k zápasu



Úsilné
Petr Vazač ( hráč ): Hráli jsme od začátku s chutí, v dobrém pohybu a útočně naladěni. Možná jsme domácí zaskočili a proto jsme měli více ze hry. Postupem času se hra vyrovnala a fotbal se musel divákům líbit. Začalo se také poměrně brzy jiskřit, došlo i ke strkanicím a létaly karty. Bod bereme, i když jich mohlo být víc. Předvedli jsme ale dobrý výkon, který se líbil i trenérům a když budeme hrát takto, bude to jen lepší. Škoda našich neproměněných gólovek v první půli, kdy jsme mohli vést 3:0 a bylo by to o něčem jiném. Ve druhé půli nás opět skvělými zákroky podržel Martin v bráně a nebýt domácího lajnového, který to zvedal ještě dříve, než by mohl vůbec nějaký ofsajd vidět, troufám si říct, že by jsme na Srubci vyhráli.



Místo: Srubec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: GAŽÁK Josef - TŮMA Jiří (N), NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 9. 2020 22:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jan BAŠTÁŘ
Tip experta: výhra domácích

Srubečtí doma neprohrávají a budou si chtít udělat žízeň vítězstvím. Úsilné zůstane po tomto utkání na jednom bodu. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích