Ze zdánlivě ztraceného zápasu Borek proti Římovu vybojoval bod


Branky


18

Borek přivítal mužstvo Římova a počítalo se s tím, že všechny body zůstanou doma. První střípky nejistoty se začaly objevovat už v průběhu týdne. Začátek sezony domácím úplně nepřeje, co se kádru týče. I tentokráte bylo pro domácího trenéra Stanislava Bryxe nadmíru složité vůbec poskládat základní jedenáctku. Opět chybělo hned několik opor domácích ( J. Houška, L. Horejš, M. Leština, C. Introcaso) a přes různá zranění museli nastoupit V. Rys, R. Horejš, D. Eliáš, M. Bárta a M. Votruba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli více na míči, ale lekci z produktivity uděloval Římov

Přesto byli domácí lepším mužstvem a od začátku sevřeli hosty na jejich polovině. Do šancí se postupně dostávali O. Hanžl, D. Eliáš a D. Hájek, ale jejich pokusy gólem neskončily. A tak v 16. minutě zákonitě přišel trest. V. Baščevan ztratil na útočném vápně míč a následující rychlý protiútok zakončil kličkou do prázdné branky Martin Michal - 0:1. Domácí i nadále ovládali hru, ale jejich kombinacím často chyběla větší přesnost. Ve 35. minutě se po rohu trefil hlavou Petr Maršán a bylo ještě hůř - 0:2. Bylo to podruhé, co se Římov dostal k domácí svatyni. Do konce poločasu se už nic dalšího neudálo.

Stíhací gólová jízda plný počet bodů domácím nepřinesla

Do druhé půle nastupovali domácí s tím, že musí dát co nejdříve kontaktní gól a následně zápas otočit ve svůj prospěch. To ovšem vzalo za své, když v 50. minutě za vápnem odkopával domácí gólman M. Hučík balon, ale trefil jen dotírajícího Maksyma Yakovenka, kterému se míč odrazil ideálně do běhu a zvýšil tak pohodlně na 0:3. V tu dobu asi už málokdo pochyboval o výhře hostů. Domácí to ovšem nezabalili a v 54. minutě byl před vápnem faulován R. Horejš. Míč si postavil David Hájek a trefil se přesně k tyči - 1:3. V 59. minutě pronikal do vápna V. Rys, byl sražen a kopala se PENALTA. Tu s jistotou proměnil opět David Hájek - 2:3. Hosté se začali obávat o výsledek a valil se na ně útok za útokem. Do tutové šance vyslal O. Hanžl D. Hájka, ten mířil na zadní tyč, ale o kousek minul. V. Baščevan trefil spojnici tyče a břevna a vyrovnání viselo ve vzduchu. To přišlo v 84. minutě, kdy O. Hanžl rozjel akci, přihrál do lajny na R. Horejše, ten míč potáhl a zpětnou přihrávkou našel Vjačeslava Baščevana, který se z voleje trefil parádně - 3:3. Domácí se hnali za vítězstvím, ale čtvrtý gól se jim už vstřelit nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš (hráč): Dnešní zápas nám hrubě nevyšel. Jsme sice po celé utkání lepším mužstvem, ale naše chyby každý soupeř nekompromisně trestá. Musíme si to vyříkat a zlepšit celou defenzivní hru. Sedm gólů ve třech utkáních je strašně moc. Za týden hrajeme na Rudolfově a dnešní ztrátu budeme chtít odčinit.

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): I když jsme ztratili vedení 3:0, tak bod bereme. Kluci odmakali celý zápas proti moc dobře hrajícímu Borku.



Sestavy


FK Borek
M. Hučík [-] - M. Bárta [-] , M. Votruba [-] , J. Endlicher [-] , O. Vaník [-] - D. Eliáš [-] , V. Rys [-] - V. Baščevan [-] , R. Horejš [-] - D. Hájek [-] , O. Hanžl [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - M. Yakovenko [-] , T. Kohout [-] , P. Žáček [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , R. Brožka [-] , M. Michal [-] , P. Maršán [-] , M. Koupal [-] , P. Havlíček [-]

ŽK: 87. M. Bárta - 87. M. Michal .
Hráči zápasu: D. Hájek - M. Koupal .
Místo: Borek. Počet diváků: 65. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - KOLOUCH Radek (N), BAUER Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2020 21:16
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jan BAŠTÁŘ
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na jednoznačnou záležitost domácích, kteří spustí brankostroj a vyhrají výrazným rozdílem. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích