Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 15:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tentokrát Dobrá Voda si ze hřiště v Temelíně odvezla všechny body


Branky


18

Ve druhém kole čekal hosty z Dobré Vody soupeř domácího Temelína, který má problém se sejít na zápas v jedenácti lidech. Na úvod sezóny si domácí hráči Olešníku "B"/ Temelínu připsali vysokou porážku v domácím prostředí proti rezervě Hluboké a měli tak co napravovat. Hosté z Dobré Vody si na domácím hřišti poradila s mužstvem z Úsilného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky výbornému výkonu brankáře J. Pauera šli do kabin spokojenější hosté

Dobrovodští nastoupili ve stejné sestavě jako v úvodním zápase a měli častěji míč na svých kopačkách. Bohužel jsme si nedokázali dát finální přihrávku. První poločas se nedařilo středním záložníkům ani útočníkům. Nedokázali jsme hru uklidnit. Až po sérii rohových kopů vystřelil z vápna L. Janák, který trefil do té doby neviditelného Petra Pajerského a stav byl ve 22. minutě 0:1. Domácí do té doby hrozilli brejky a nebýt skvělého J. Pauera v brance hostí, který chytil dva jasné góly, mohl být stav utkání jiný. Ve 35. minutě ztratil míč na polovině hřiště P. Hoffmann a další útočný výpad domácích znamenal z kopačky Lukáše Říhy vyrovnání na 1:1. O čtyři minuty později ovšem P. Hoffmann své zaváhání napravil. Jeho střelu domácí brankář J. Studnička pouze vyrazil před sebe a míč dostal na správné místo Jakub Šteyer. Do kabin se odcházelo za stavu 1:2.

Druhý poločas si hosté pohlídali a skóre ještě navýšili

Druhý poločas už byl herně lepší, i když k ideálu měl pořád daleko. Hned na začátku poločasu domácí hráč K. Pícha „zajel“ do K. Klímy po odehrání míče. Temelínští přestali hrát, rozhodčí hru nepřerušil a Lukáš Janák, který běžel sám na J. Studničku zvýšil na 1:3. V 71. minutě zvýšil do prázdné branky Pavel Choboda na 1:4 a utkání se už jen dohrávalo. Šanci na navýšení skóre měl J. Baštář, ale jeho střelu k tyči po přihrávce T. Valenty brankář J. Studnička vyrazil.

Autor: Jan Baštář



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Václav Havlíček ( hráč ): Těžko se na prohře 1:4 hledá něco pozitivního. Přesto mě napadá jedna osoba, která podala nadstandartní výkon. Byl to náš gólman, který nás určitou chvíli držel v naději, že to dnes nebude rozdílem třídy. Ale ani kvalitní výkon jednoho hráče nezaručí dobrý výsledek. Je pravdou, že jsme si alespoň přihráli a nebyli celou dobu přimáčknutí na naší půli jako v předešlém zápase. Trochu mě děsilo chování některých hráčů hostí, kteří si díky přemotivovanosti pletli fotbal s jiným sportem. A pokud necháme tyto mladinké hráče, aby se chovali k hráčům soupeře tímto způsobem ( fauly zezadu ), tak jednou celý fotbal na to dojede.

SK Dobrá Voda
Jan Baštář ( předseda a hráč ): V minulém hodnocení jsem si přál, abychom si branky nechali i na Temelín, což se podařilo. Hra se nám ale nedařila ani na nejlepším hřišti v okrese. Utrpěli jsme vítězství, ale pořád jsou to tři body. Nebýt Jardy Pauerů, mohli si domácí připsat první body v soutěži. Snad se podaří dát Temelínu lidi dohromady, protože areál si to zaslouží.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
J. Studnička [-] - T. Ondruš [-] , A. Novák [-] , M. Gutwirth [-] , J. Pešek [-] , J. Kříž [-] , P. Hasil [-] , L. Říha [-] , J. Petr [-] , V. Havlíček [-] , A. Kotlár [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - F. Novák [-] , P. Choboda [-] , K. Klíma [-] , J. Baštář [-] - P. Hoffmann [-] , T. Valenta [-] , P. Nekola [-] , L. Janák [-] - P. Pajerský [-] , D. Hostek [-] -

ŽK: 51. A. Mravec , 70. J. Petr - 73. P. Nekola , 75. P. Pajerský .
Hráči zápasu: J. Pauer , L. Janák .
Místo: Temelín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - MAŇHAL František (N), ČERVENÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Michal NESTÁVAL
Tip experta: výhra hostů

Nevím, v jakém rozpoložení budou domácí po vysoké porážce v 1. kole a v jaké budou sestavě, ale tady si myslím, že vyhrají hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích