3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně zůstává i nadále na vítězné vlně, opět se dvakrát trefil Fiedler


Branky


26

Čkyňští stále sbírají výhru za výhrou. Svěřence trenéra Děda nezaskočily ani v dobré formě hrající Cehnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiedler otočil stav utkání

Po prvotním oťukávání a nějakých náznacích střel se poprvé k ohrožení soupeřovy branky dostal po pěkném pasu Krejsa, ale jeho slabá střela za vápnem nevystrašila domácího brankáře. To o poznání úspěšnější byl hostující druhý útočník Herzig, který po pasu ze strany od Marka Martínka překonal obloučkem domácího brankáře. Ve 24. minutě tak Cehničtí vedli na hřišti lídra tabulky 1:0. Pro domácí to byl velký šok, ze kterého se nějakou dobu vzpamatovávali.

 

Domácí se snažili dostat se ke své nátlakové hře, ale i díky mokrému trávníku jim spousta balónů za obranu utíkala. Hosté pracovali zodpovědně a nedovolili soupeři prakticky žádnou velkou šanci. Ke konci poločasu se hosté nevyvarovali zbytečných rohových kopů a domácí z nich zápas rozhodli. Nejprve Cehničtí nepohlídali na zadní tyči domácího stopera, který míč vrátil před bránu, kde se odrazil přímo na nohu nejlepšího střelce soutěže Fiedlera, který neměl problém míč usměrnit za záda cehnického brankáře. Po pár minutách přišel další roh, zase nedůraz hostů v malém vápně a opět pro hosty nešťastný odraz přímo na nohu střelce domácích – 2:1.

Čkyně si vedení pohlídala

Druhý poločas se nesl ve stylu domácího pozvolného zakládání útoků a cehnického bránění. Náznaky šancí u domácích střídali nepřesnosti v hostující ofenzivě. Fotbalově to nebyl moc hezký zápas. Když si hosté připravovali na potenciální větší riziko vzadu, přišel nenápadný centr ze strany, na zadní tyči nikým nehlídaný Gerold a bylo po zápase. Hosté se snažili ještě o nějaký závar nebo tlak na domácí branku, ale bez úspěchu. Domácí zápas drželi pevně ve svých rukou.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Utkání se nám dneska celkem povedlo, přestože jsme prohrávali 0:1 po gólu Herziga, tak jsme ještě do poločasu otočili po trefách Fiedlera a postupně dominovali. V druhém poločase přidal domácí klokan Gerold na 3:1 a v závěru po faulu na Samohejla neproměnil penaltu Fiedler, který odmítl hattrick. Za domácí výborně zahrála obrana s Brabcem a Vojtou a v záloze roztáčel své dynamo Pešek. V útoku tentokrát výborně hopsal Gerold. Zaslouženě jsme si tak připsali 18. bod. Za týden nás čeká šichta, jedeme do Bělčic.

Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: V sobotu jsme zavítali na hřiště vedoucího týmu tabulky do Čkyně. Domácí měli na kontě 5 výher v řadě, my jsme do té doby byli bez porážky. Šli do zápasu se stejnou taktikou, jako do všech předchozích. Vycházet ze zabezpečené obrany, neztrácet míče a pokusit se z nějakého brejku nebo standardní situace překvapit soupeře.



Sestavy


SK Čkyně
J. Formánek [-] - J. Fiedler [-] (87. Š. Friedl [-] ) , D. Schwamberger [-] (62. P. Samohejl [-] ) , I. Pinke [-] , J. Král [-] , J. Pešek [-] , M. Gerold [-] (70. A. Klose [-] ) , J. Brabec [-] , J. Chrášťanský [-] (51. M. Miklas [-] ) , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] (79. M. Klíma [-] )

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - L. Bednařík [-] (89. P. Štros [-] ) , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , M. Kováč [-] , T. Herzig [-] , R. Frčka [-] (66. J. Štrobl [-] ) , J. Prokeš [-] , P. Krejsa [-] , O. Sadlak [-] , L. Čech [-]

ŽK: 68. J. Král , 79. J. Brabec , 89. J. Pešek - 40. R. Frčka , 58. L. Čech , 72. P. Krejsa , 81. O. Sadlak .
Hráči zápasu: J. Pešek , M. Gerold , J. Brabec , R. Vojta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - PEČENKA Miroslav, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Martin Toman
Tip experta: výhra domácích

Čkyně jednoznačný favorit utkání. Navíc hrají doma. Nenechají si vzít body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Souboj týmů z popředí skončí remízou

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích