2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 10:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice odjely ze Záblatí bez bodu, hostující Heřman nechápal některá rozhodnutí sudího Barvy


Branky


65. M. Kotrch , 82. R. Kunc - 18. P. Rejšek
25

Střelské Hoštice v Záblatí proti béčku Prachatic sice vedly, ale domácí dvěma góly ve druhém poločasu dokázali zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu patřil hostům

Hoštice na nic nečekaly a už v 6. minutě si vypracovaly první loženku, ale Rejšek netrefil odkrytou branku. V 18. minutě své zaváhání napravil – 0:1. Zbytek poločasu patřil hostům, kteří měli míč více na svých kopačkách a předváděli pěkný fotbal.

Heřman vyloučen po kritice rozhodčího Barvy

Po obrátce stran se hosté zatáhli do defenzivy až moc, což domácí vycítili a převzali otěže zápasu. V 65. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Miroslav Kotrch a míč skončil v síti brankáře Petržílky. V 82. minutě rozhodl zápas střídající osmnáctiletý Radek Kunc, který využil zaváhání hostujících obránců. V 86. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě hostující Heřman za kritiku rozhodčího. Záložník Hoštic nesouhlasil s některými výroky rozhodčího Barvy.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch, asistent trenéra: Vstup do utkání v Záblatí se nám vydařil. Nejprve už v 6. minutě netrefil prázdnou branku Rejšek. Svoje zaváhání napravil o 10 minut později, kdy nás dostal do vedení. Celý první poločas jsme domácí nepouštěli do zakončení a udržovali jednobrankové vedení. Obrat nastal po změně stran. Zbytečně jsme se stáhli do defenzivy a přenechali hru domácím. Ti nastalé situace využili nejprve vyrovnáním v 65. minutě střelou ze střední vzdálenosti a následně i vítěznou trefou v 82. minutě po zaváhání našich obránců. Těsně před koncem se ještě nechal vyloučit Heřman a v poslední minutě našeho Rejška vychytal domácí brankář. Přesvědčili jsme se o tom, že za jeden poločas se body neberou.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Hopfinger [-] - V. Šabršula [-] (46. M. Řehoř [-] ) , M. Kotrch [-] , T. Kovář [-] , J. Hrbek [-] , D. Lachkovič [-] , F. Kolda [-] (60. Z. Jedlička [-] ) , R. Kralik [-] , M. Gramblička [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-] (46. R. Kunc [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - K. Kohout [-] , J. Strnad [-] , M. Kokrda [-] - P. Rejšek [-] , P. Lemberger [-] , K. Heřman [-] , V. Dohonyi [-] , R. Lacko [-] - M. Červený [-] , V. Paroubek [-] (83. M. Šilhan [-] )

ŽK: 55. R. Kralik , 60. M. Kotrch , 87. D. Lachkovič - 27. K. Heřman , 53. V. Paroubek , 73. J. Strnad . ČK: 86. K. Heřman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARVA Karel - STUDENÝ Josef, HLAVATÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Prachatice tentokrát doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza