0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec podlehl rezervě Trhových Svinů


Branky


17

Před čtrnáctidenní pauzou přivítali sedlečtí fotbalisté rezervu Trhových Svinů. Ani jeden tým se nesešel kompletní. Do branky domácího celku se opět musel postavit obránce Martin Kučera. Z různých důvodů chybělo dalších pět sedleckých fotbalistů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka Tuschera určila ráz utkání

Hned na začátku utkání, ve čtvrté minutě, podnikli hosté ojedinělý rychlý brejk, který domácí obrana nezachytila a hostující Tuscher obstřelil Kučeru k pravé tyčce - 0:1. Celý zbytek prvního poločasu se hrálo na polovině hostujícího celku, ovšem sedlečtí fotbalisté si příležitostí ke skórování vytvořili pramálo, náznaky šancí v podobě střel Koňaríka se Špánem kryl dobře chytající brankář Popovič. Jednu šanci si přesto dokázali vytvořit hosté, opět z brejku, tentokrát ovšem Kučera pokus chytil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Sedlec se neprosadil a hosté vezou všechny body

Ve druhém poločase byl obrázek hry podobný, Sedlec tlačil soupeře, ale inkasovat mohl po zmatcích v obraně, či rychlém kontru, skóre se ovšem neměnilo. Na domácí straně mohl alespoň vyrovnat stav utkání Martin Pešek, po rohovém kopu a lehkém zaváhání brankáře Popoviče, trefil břevno hostující branky. Ani střelecké pokusy sedleckých neznamenaly pro brankáře Trhových Svinů vážnější hrozbu, buď vůbec domácí hráči netrefili branku a nebo šla střela přesně do míst, kde se nacházel brankář. Utkání tak skončilo výhrou hostí 0:1.

Zdroj:sksedlec.klubweb.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): My jsme opět měli problémy se sestavou, znovu musel do branky obránce Martin Kučera, ale co jsem zaslechl, tak ani hosté se nesešli kompletní. Hned na začátku jsme inkasovali branku, hosté pak vsadili vše na defenzivu, celý první poločas jsme hosty výrazně přehrávali, paradoxně jsme ale mohli inkasovat i druhou branku z rychlého brejku. Vepředu jsme si nebyli schopni opět vytvořit vážnější šanci, přesto si myslím, že minimálně ze dvou střel jsme branku vstřelit mohli. Ve druhém poločase se vlastně odehrávalo to samé, s tím, že se hosté do hry dostali trochu víc a opět byli vepředu, po našich zmatcích, nebezpečnější. My bychom snad nedali branku ani kdybychom hráli dva dny. Takovýto zápas bychom doma měli s přehledem zvládnout, ale bez vstřelených branek se logicky vyhrát nedá. Teď nás čeká čtrnáctidenní pauza, ale asi málokdo věří tomu, že se soutěž ještě na podzim rozběhne, uvidíme.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Domácí Sedlec měl celý zápas výraznou územní převahu. My jsme přijeli velice oslabeni ve dvanácti a jeden zraněný, a tak jsme také přizpůsobili taktiku naši hry. Už v páté minutě nám vyšel rychlý protiútok, který Tuscher zakončil vítězným gólem. Sedlec s převahou v poli však dokázala hrát jen po velké vápno, bez vyložených šancí. To samé bylo i v druhém poločase, Sedlec hrála a my jsme si dokázali vytvořit několik 100 % šancí, které jsme však neproměnili. V závěru domácí, kteří stupňovali tlak už dokázali jen nastřelit břevno. Do Svinů jsme si tak přivezli tři body.



Sestavy


SK Sedlec
M. Kučera [-] - L. Hovorka [-] , M. Pešek [-] , R. Hudec [-] , L. Bašar [-] , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , P. Borovka [-] , M. Samohejl [-] (58. J. Žofaj [-] ) , J. Špán [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Popovič [-] - J. Vodička [-] , J. Šafránek [-] (89. J. Tůma [-] ) , V. Brožka [-] , M. Lust [-] , L. Tuscher [-] , Z. Šafránek [-] , F. Štrachal [-] , M. Švepeš [-] , T. Kápar [-] , M. Němec [-]

ŽK: 79. L. Koňarík .
Hráči zápasu: J. Vodička .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:01

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Trhové Sviny na Sedlec tentokrát stačit nebudou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích