1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd veze tři body ze Zlaté Koruny


Branky


19

Kamenný Újezd začal sezonu na horké půdě ve Zlaté Koruně a díky zásahům Petra Dvořáka veze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku zápasu vstřelil Dominik Fuciman

Od prvních minut byla domácí Zlatá Koruna aktivnější. Zápas měl tempo a domácí dostal do vedení Dominik Fuciman po rohovém kopu 1:0. Hostující Kamenný Újezd tato branka probrala a začal se dostávat více do hry. Odměnou mu byla vyrovnávající branka Petra Dvořáka, který si navedl míč na levačku a přesně trefil ke vzdálenější tyči domácí branky 1:1.

Petr Dvořák strhl vítězství na stranu hostí

Druhý poločas pokračoval ve velikém tempu. Šance měli oba týmy a domácí po jedné z akcí Kamenného Újezdu zachránilo břevno. Nakonec vzal rozhodnutí na sebe znovu Petr Dvořák a totožnou akcí, jako při první brance rozhodl o cenných bodech pro Kamenný Újezd. Hosté tak vezou nečekané, ale vybojované tři body. 

Za týden přivítá doma Kamenný Újezd doma Dolní Dvořiště. Zlatá Koruna jede do Dřítně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Všichni jsme se moc těšili, až nám začne nová sezóna, sice je to všechno takové “jednodušší”, ale chápeme celou tuto situaci a respektujeme jí. Los nám připravil na první kolo Zlatou Korunu, která značně posílila a letos usiluje o přední příčky, ohledně jako sezónu minulou. Zápas začal ve velikém tempu, my jsme se 20 minut hledali a Zlatka ukazovala kvalitu a rychlost.., my jsme se dostali do hry a začali hrát vyrovnaný fotbal, bylo to ve velkém tempu a nasazení. Když měla Zlatka několik standardních situací, jedna taková se nám vymstila, po rohovém kopu jsme obdrželi branku a Zlatka šla do vedení v zápase. Myslím si, že nás to nakoplo a my dřeli dál, tím nám byla vyrovnavajici branka, kterou dal Dvořák ve vysoké rychlosti si to na navedl na levou stranu a pustil granát na vzdálenější tyč a vyrovnal stav na 1:1. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou, nastřéili jsme u brankovou konstrukci.., chtěli jsme urvat všechny tři body a šli za tím, jako jeden muž! Tím nám byla dána další šance na gola, téměř totožná jako ta první, kdy si opět navedl na levou nohu Dvořák balon a zakončil. 2:1 Hra byla vyrovnaná až do konce, dřelo se, makalo se! Jsem velice rád, že jsme toto utkání zvládli a vezeme ze Zlatky 3 body! Letos bude Zlatka velice kvalitní soupeř, přeju jim hodně štěstí v dalších zápasech.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Zajíc [-] , T. Weinhard [-] (74. J. Kajgr [-] ) , B. Miletić [-] , M. Štěpánek [-] (64. J. Lacko [-] ) - M. Babinský [-] , V. Ohnsorg [-] , J. Sláma [-] (74. J. Šebelka [-] ) , F. Persán [-] - D. Fuciman [-] , M. Homer [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Sadloň [-] , M. Samborský [-] (90. F. Filip [-] ) , R. Soukup [-] (56. V. Kotalík [-] ) , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] (65. J. Váša [-] ) , P. Dvořák [-] (83. J. Komberec [-] ) , A. Černý [-] , J. Havlíček [-] , A. Prokop [-] , P. Petkov [-]

ŽK: 47. M. Babinský , 62. F. Persán - 55. A. Černý , 75. P. Dvořák . ČK: 70. M. Babinský .
Hráči zápasu: A. Prokop , A. Černý , P. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - DAŇHEL Tomáš, LACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zlatá Koruna je moje srdcovka a jako věrná fanynka věřím ve výhru. Pod vedením nového zkušeného trenéra, výrazných posil a dlouholeté stabilní opory mezi třemi tyčemi (Ruda Schwarz), bude chtít Koruna brát tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích