Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Planá si poradila s Netolicemi, její čtvrtý gól dal Lengyel


Branky


32

Planá potvrdila roli papírového favorita a po půli 1:0 svůj náskok ve druhém dějství ještě navýšila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První náznak šance měli domácí, když ve 4. minutě centroval před bránu Carda a Tibitanzlovi se míč před bránou zkrotit nepodařilo, po zásahu hostujícího beka z toho byl roh. O dvě minuty později musel být poprvé v pozoru i plánský brankář, tečovaný Urbanův trestný kop ale Hotový bezpečně ukryl v rukavicích. V 8. minutě už se měnilo skóre. O. Hotový vybojoval roh, T. Pintér posadil míč přesně na hlavu trestuhodně nestřeženého Cardy a brankář Varyš se po přesném zakončení mohl jen rozčilovat na své spoluhráče, jak mohli nechat plánského hlavičkáře takhle bez dozoru - 1:0.

 

Následovala hluchá pasáž, kdy se ani jeden tým nedokázal udržet na míči. Netolice se osmělovaly a výrazněji zahrozily v 25. minutě, kdy mohly vyrovnat také po rohu. Urban ale poslal svou hlavičku nad břevno. A tak málem udeřilo z protiútoku na druhé straně. Hotový vybojoval zdánlivě ztracený míč před autovou čárou, Tibitanzlův rychlý centr si našel Carda a Varyš předvedl výtečný zákrok, střelu vytlačil mimo tyče na roh.

 

I další tutovku měli domácí. Šteyer se dostal před obránce, posunul míč mimo dosah vybíhajícího gólmana na zadní tyč, ale balón se prokutálel pár čísel vedle tyče.  Ve 36. minutě se dostal do zakončení Andres, jenomže pálil jen do rukavic připraveného J. Hotového. Na druhé straně si osvědčenou spolupráci při standardce zopakovala dvojice T. Pintér - Carda, kdy se plánský záložník opět dostal k hlavičce. Varyš se dokázal vyšponovat a přizvedl míč nad břevno. Půle skončila 1:0.

Druhý poločas

Planá měla jako první šanci i ve druhém dějství. Po dvou minutách hry připravil Carda palebnou pozici pro T. Pintéra, který střílel z vápna bez přípravy a Varyš musel rychle k zemi, aby zabránil míči v cestě do sítě. Netolický brankář dlouho dával svým spoluhráčům naději na bodový zisk. Parádní zákrok vytáhl i v 52. minutě, kdy dokázal zareagovat na tečovaný Kořínkův trestňák do protipohybu a opět zachránil svůj celek. Jenomže na Tibitanzlův volej z bezprostřední blížkosti po závaru ve vápně po standardní situaci už nárok neměl, plánský hráč napálil míč nekompromisně pod břevno - 2:0.

 

Netolice se nevzdávaly, v 69. minutě prošel přes dva obránce šikovně kapitán Fux, ale Hotový si místo u tyče pohlídal a tvrdou střelu vyrazil. A tak Planá zasadila třetí úder. Pintér vytáhl při přečíslení brankáře z brány, na poslední chvíli skluzem naservíroval přihrávku před bránu a dobíhající Kořínek asi moc snadnějších branek v životě nedal - 3:0. Dočkaly se i Netolice, v 74. minutě domácí obránce tečoval střelu Skály a Hotový neměl nárok - 3:1. Hosté vycítili šanci, po drobném nedorozumění domácí obrany a důrazném počínání J. Varyše krotil J. Hotový míč těsně před brankovou čárou. 

 

Poslední slovo si ale vzali domácí, Lengyel si počíhal ve vápně na špatně odvrácený centr a uklidil ho z voleje mimo Varyšův dosah - 4:1. Planá mohla přidat ještě pátý gól, po Píchalově nabídce pálil bez přípravy Samek, ale Varyš si tentokrát mohl oddechnout - balón zamířil vedle levé tyče. Planá tak zvítězila o tři branky. Zatímco domácí využila všech pěti střídání, hosté nevyměnili hráče ani jednou.

VIDEO

Góly: 12:05, 1:06:30, 1:18:30, 1:30:00 - 1:22:20



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (hrající trenér): Jsme velice rádi, že jsme před pauzou dokázali toto utkání vyhrát. Netolice se ukázaly v dobrém světle a jako velmi nepříjemný soupeř, který může pozlobit ledasjakého favorita. I přesto jsme si dokázali vytvořit poměrně dost dalších brankových příležitostí, ale hosty podržel velmi dobře chytající Varyš. Utkání tentokrát moc fotbalové krásy nepobralo, ale na to se nikdo zítra ptát nebude, důležité jsou body. Teď před sebou máme zápasovou pauzu a tak je důležité, že do ní vstoupíme vítězstvím s nebezpečným soupeřem.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Do zápasu jsme šli povzbuzeni z minulého utkání, chtěli jsme navázat na dobrý týmový výkon a potvrdit to na hřišti v Plané. Domácí brzy vstřelili gól po rohovém kopu. Naše vysunutá hra začala dělat domácím problémy a tak jsme byli do poločasu rovnocenným soupeřem, škoda našich nevyužitých šancí. Ve druhém poločase začal úřadovat pomezní rozhodčí Pánek, který nejdříve odmával vymyšlený faul u našeho vápna, z následného přímého kopu domácí zvýšili na 2:0 a poté ještě dali gól z ofsajdu na 3:0. Do konce zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou. Největší rozdíl byl ve finální fázi, kde jsme nebyli důrazní a přesní jako domácí. Pochvalu zaslouží M. Baloušek a v bráně L. Varyš, který zneškodnil několik vyložených šancí.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , D. Kořínek [-] (75. T. Plojhar [-] ) , M. Tibitanzl [-] (75. D. Kneys [-] ) , D. Samek [-] , J. Pintér [-] (72. J. Szabó [-] ) , P. Šteyer [-] (67. R. Lengyel [-] ) , T. Pintér [-] (75. L. Kitzler [-] ) , J. Carda [-] , L. Motyka [-] , M. Píchal [-]

1. FC Netolice
L. Varyš [-] - M. Baloušek [-] , T. Konvička [-] , S. Šulc [-] , J. Urban [-] , D. Andres [-] , J. Staněk [-] , J. Skála [-] , P. Fux [-] , J. Varyš [-] , L. Plojhar [-]

ŽK: 55. L. Motyka , 75. M. Tibitanzl , 78. O. Hotový , 80. D. Samek - 30. J. Varyš , 46. S. Šulc , 51. T. Konvička , 58. J. Staněk , 71. L. Plojhar .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 06:55

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Michal Uhlík
Tip experta: výhra domácích

Planá je v domácím prostředí velmi silná. V minulém kole remízovala na hřišti Roudného, které řadím k horkým favoritům na postup. Netolice doma minulý týden sice porazily prachatický Tatran, ale myslím si, že v Plané neuhrají ani bod a domácí si připíší pohodové 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí hrajou dobře a tady se překvapení neurodí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Planá je v utkání favorit a svou roli naplní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích