Strunkovice udeřily třikrát v úvodní čtvrthodině, Planá manko dotahovala marně


Branky


4. I. Šimčík , 13. I. Šimčík , 15. V. Páník , 77. J. Brom - 25. J. Carda , 63. P. Šteyer (p.)
38

Planá zaspala začátek a jen se divila skóre 0:3 po patnácti minutách. "Nastoupili jsme jako mistři světa," nenechal na svých svěřencích nit suchou hostující kouč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V "Mexikoaréně" se před 150 diváky hrál dramatický zápas a kdo přišel později, nemohl uvěřit svým očím. Na světelné tabuli na které svítilo 3:0! Blaník dokonale zaskočil favorita a přivítal je dvěma góly oslavence Ivana Šimčíka a V. Páníka. Hosté však nerezignovali, chtěli s výsledkem něco udělat, zvláště poté, kdy tečovanou Cardovou střelou snížili.

 

Ve druhém poločase se tempo hry ještě zvýšilo, hosté byli stále nebezpečnější, ale obrana Blaníku pracovala přesně i za přispění záložní řady. Ovšem Blaník využíval každou příležitost k útoku a bylo se na co dívat. Když hosté snížili v 63.min.z penalty Šteyerem na 2:3, začalo pravé drama. Planá se hnala za vyrovnáním a Blaník v závěru zahodil minimálně tři tutovky. Ale v 77.minutě rozhodl o výsledku J.Brom - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus (asistent trenéra): "Do zápasu jsme šli s tím být co nejvíce aktivní hned od začátku a něco z toho vytěžit. To se povedlo a brzy jsme šli do vedení. V rychlém sledu jsme přidali další dva góly. Hosté pak hodně přidali a povedlo se jim snížit až na rozdíl jedné branky. Nám se povedlo dát čtvrtý gól a zaslouženě jsme vyhráli. Děkujeme našim fandům za podporu."

SK Planá
Jan Pintér (trenér): "Utkání se nám vůbec nepovedlo. Na hřiště jsme nastoupili jako mistři světa a s tím, že se asi domácí porazí sami. Po třech gólech v prvních 15 minutách jsme někdy kolem 30. minuty zvedli hlavu a začali hrát trochu fotbal. Ale na bojující domácí, kteří do hry dali celé své srdce, náš mdlý výkon nestačil. Podařilo se nám snížit na 3:2 a věřil jsem, že utkání dokážeme ještě minimálně vyrovnat. Bohužel přišla čtvrtá obdržená branka a pak už si to domácí pohlídali. Nedařilo se nám téměř nic a jednoznačně jsme ztratili tři body, protože týmy jako jsou Strunkovice prostě musíme porážet! Soutěž jsme měli pěkně rozehranou, ale tímto výsledkem a předvedenou hrou jsme všechno zazdili! Domácím gratuluji ke třem bodům, Jednoznačně si je zasloužili za svoji bojovnost a tím, že na hřišti nechali vše. Z našeho výkonu jsem strašně zklamán."



Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 9. 2020 16:11
Hodnocení zápasu
21. 9. 2020 12:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Hosté si odvezou všechny body, domácím snaha nebude stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím že Strunkovice dokážou favorizovaného soupeře přehrát.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Byť bych Strunkovickým přál aspoň bod, ale Planá to je těžký soupeř a z Blaníku odletí body.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů