2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tahák kola pro Trhové Sviny. Roudné muselo polknout první porážku


Branky


36

"Domácí chtěli víc a v zápase to bylo vidět," mrzelo roudenského zástupce po utkání. Sviny ve Slavči, kde našly azyl po dobu rekonstrukce svého domácího hřiště, sice rychle prohrávaly, ale dvěma góly zápas otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): "Na zápas proti Roudnému jsme se těšili, jelikož se podobně kvalitních utkání v naší soutěži až tolik nehraje. Vstup do zápasu měl lepší soupeř, když se po protiútoku rychle dostal do vedení. To nás příliš nesrazilo, dokázali jsme si vytvořit poměrně dost šancí a zaslouženě vyrovnali. Po změně stran se nám podařilo jít do vedení, které už jsme udrželi, jelikož si Roudné nevytvořilo nebezpečné šance. Hrál se pohledný fotbal plný nasazení, diváci určitě neodcházeli zklamaní. Jsem rád, že se nám podařilo zvítězit v takto důležitém utkání po předchozích výsledkově nepovedených zápasech."

TJ Malše Roudné
Martin Vlk (hráč): "Vstup do utkání i přes řadu faulů z naší strany se lépe vyvedl nám. Vytvořili jsme si nějaké šance, ale pouze jednu jsme dokázali zužitkovat. Po 20 minutách se vše změnilo a z naší strany to nebyl kvalitní týmový výkon, který nás zdobil minulý týden. Domácí chtěli víc a v zápase to bylo vidět. Za tímto zápasem chceme udělat tlustou čáru a připravit se na další utkání a přistoupit k němu zodpovědně."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - F. Pavel [-] (92. A. Perfoll [-] ) , L. Gažák [-] (83. J. Novák [-] ) , O. Kolář [-] , O. Hruška [-] (79. P. Chromčák [-] ) , J. Šemro [-] (74. J. Macák [-] ) , M. Kodras [-] , J. Zatloukal [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , M. Valut [-]

TJ Malše Roudné
P. Kučera [-] - M. Štěpánek [-] (60. D. Vogl [-] ) , F. Navrátil [-] , M. Vlk [-] , O. Cahyna [-] , M. Zachař [-] (77. A. Goretki [-] ) , V. Kadlec [-] , J. Hála [-] (51. M. Neckář [-] ) , P. Cepák [-] , D. Malý [-] , J. Grigera [-] (88. L. Skála [-] )

ŽK: 7. M. Popovič , 27. J. Zatloukal , 84. O. Hruška - 6. D. Malý , 7. M. Zachař , 17. M. Vlk , 35. O. Cahyna , 69. V. Kadlec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kříž Karel - TALÍŘ Milan, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Ondřej Hotový
Tip experta: remíza

Velmi zajímavý zápas dvou aspirantů na postup do KP. I z tohoto důvodu doufám v remízu, která by pro nás byla prospěšná.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Když postaví Martin Písko dobrou sestavu (ne jako posledně) tak by Sviny mohli uhrát něco slušného,ale na výhru to nebude.

Tip: výhra hostů

Jednoznačně Roudné, má o třídu lepší družstvo než všichni ostatní

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

V Roudnem mam plno přátel a pevně věřím, že vyhrajou s Cahym a Kučou vzadu na 0 a Viki Kadlec goly da...

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích